Nieuws

WEL in een nieuw jasje!

WEL in een nieuw jasje!

Vanaf 2009 opereren we onder de naam WEL Mobiliteit. Nu, in 2016, zijn we hard gegroeid en zijn we niet alleen actief in mobiliteit, maar ook in beheersoftware (WEL Roadrunner), consultancy (WEL Consulting) en engineering (WEL Engineering).

Om dit duidelijk te maken bestaat WEL vanaf nu uit vier verschillende bedrijfsdivisies met elk hun eigen expertise die onder de overkoepelende WEL Company vallen. Op de nieuwe websites van deze bedrijfsdivisies is alle informatie te vinden over wat we doen, wie we zijn, en wat we willen betekenen voor onze klanten.

Bij deze mooie verandering, waar we blij en trots om zijn, horen nieuwe websites, nieuwe diensten en ook nieuwe kleuren. Elk van onze bedrijfsdivisies is te herkennen aan de eigen kleur en het eigen productportfolio. Wat natuurlijk WEL hetzelfde blijft is onze no-nonsense werkwijze, onze liefde voor techniek en de WEL-kernwaarden.

Wat kunt u van het vernieuwde WEL verwachten? We blijven wie we zijn, maar kunnen u en uw organisatie nog beter vooruit helpen. We doen met plezier dit nieuwe jasje aan, en stropen allereerst onze mouwen op, want "niet lullen, maar poetsen"!


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.