Blog

WEL aan de slag bij Spaarnelanden

  • Home
  • Blog
  • WEL aan de slag bij Spaarnelanden
WEL aan de slag bij Spaarnelanden

WEL aan de slag bij Spaarnelanden

Sinds enkele maanden is WEL Mobiliteit actief binnen het bedrijf Spaarnelanden N.V. Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf en zorgt voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte. Zaken als afvalinzameling, technisch onderhoud, integraal onderhoud & beheer en parkeermanagement is voor Spaarnelanden niet vreemd. Vanuit een prachtig en duurzaam pand in de Waarderpolder (Haarlem) opereren zij op bovenstaande gebieden.

WEL Mobiliteit is enkele maanden geleden gevraagd om in eerste instantie ondersteuning te bieden in wagenparkbeheer voor het eigen voertuigenpark van Spaarnelanden en vervolgens ondersteuning te geven in de duurzame plannen die Spaarnelanden heeft (in het kader van duurzame mobiliteit voor het eigen wagenpark en onderhoud & beheer voor de klanten van Spaarnelanden). Inmiddels zijn we een aantal stappen verder en is de ondersteuning, zoals deze in eerste instantie bedoeld was, overgaan in een concreet project waarin het wagenpark, werktuigen & materieel en de eigen werkplaats van Spaarnelanden geoptimaliseerd zullen worden. Het project bij Spaarnelanden is opgedeeld in de volgende deelprojecten:

  • Algemeen wagenparkbeheer en beleid
  • Vervangingsplan en afschrijvingsoverzicht van alle huidige voertuigen (200 voertuigen) en materieel
  • Nieuwe huisstijl en fleetcodes voor het huidige en toekomstige wagenpark en materieel
  • Cultuur & gedrag in het kader van duurzame mobiliteit
  • Wagenparkprocesoptimalisatie
  • Werkplaatsoptimalisatie

We kijken uit naar een zeer vruchtbare samenwerking met Spaarnelanden. De consultants van WEL gaan voor het maximale resultaat in dit project om zowel het wagenpark, het materieelpark en de werkplaats van Spaarnelanden duurzamer, effici├źnter, goedkoper en functioneler te laten functioneren.

Heeft u vragen over dit project of een dergelijk project voor uw organisatie? Neem gerust contact op met WEL en laat u informeren wat WEL voor u kan betekenen.


Contactpersoon WEL Mobiliteit: Marcel Moor (m.moor@welcompany.nl).


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.