Blog

Gemeente Maassluis gebruikt WEL Roadrunner

  • Home
  • Blog
  • Gemeente Maassluis gebruikt WEL Roadrunner
Gemeente Maassluis gebruikt WEL Roadrunner

Gemeente Maassluis gebruikt WEL Roadrunner

Inmiddels gebruikt gemeente Maassluis een aantal maanden de software WEL Roadrunner. Navraag leert dat gemeente Maassluis tevreden is over de software omdat deze precies aansluit bij het wagenpark en materieelpark van de gemeente. Dit wagen- en materieelpark bestaat niet alleen uit personenwagens, maar ook uit lichte en zware bedrijfswagens, veegmachines, aanhangers, en andere specialistische voertuigen. WEL Roadrunner is bij uitstek een softwareprogramma dat toegespitst is op dit soort specialistische voertuigen (onder andere door een aparte registratie van chassis-cabine en opbouw van een specialistisch voertuig).

Andere functionaliteiten die goed bevallen zijn de integratie van de workflow-functionaliteit (waardoor het gehele proces van onderhoud kan worden gemonitord) en de registratie van schades en incidenten.

WEL Roadrunner is een softwarepakket dat uitstekend geschikt is voor gemeentes en andere organisaties die een wagenpark bezitten met specialistische voertuigen. Voor meer informatie, bekijk onze website www.welroadrunner.nl of vul op de website het contactformulier in.


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.