Nieuws

WEL Mobiliteit - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

  • Home
  • Nieuws
  • WEL Mobiliteit - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company
WEL Mobiliteit - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

WEL Mobiliteit - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

Welkom bij WEL Mobiliteit.

Vanaf 2009 is WEL Mobiliteit actief als onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van mobiliteit en beheer van: wagenpark, materieelpark en machinepark. Dankzij groei van onze organisatie en verbreding van onze dienstenaanbod gaat WEL Mobiliteit vanaf 23 september 2016 verder als een van de bedrijfsdivisies van WEL Company.

Deze nieuwe onderverdeling in bedrijfsdivisies zorgt er voor dat u als klant precies weet welke diensten WEL levert, en onder welke bedrijfsdivisie deze diensten vallen.

WEL Mobiliteit richt zich op organisaties die hun wagenpark zo efficiënt en duurzaam mogelijk willen inzetten. Daarom zoeken wij voor een optimaal wagenpark naar de ideale afstemming tussen kosten, duurzaamheid, efficiëntie en functionaliteit. WEL Mobiliteit gaat uit van de behoefte van u als klant. Op basis daarvan zetten we een concreet en duidelijk project op (volgens de IPMA denkwijze en DMAIC-cyclus) waarbij u per fase exact weet wat de te nemen stappen en op te leveren resultaten zijn.

WEL Mobiliteit biedt verschillende diensten aan rond mobiliteit en wagenparken. Voor een totaaloverzicht van onze diensten, zie onze website www.welmobiliteit.nl.

Wilt u direct contact opnemen met WEL Mobiliteit? Neem dan contact op met Marcel Moor.


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.