Nieuws

WEL heeft gefeest!

WEL heeft gefeest!

WEL heeft gefeest!

Afgelopen vrijdag heeft WEL samen met heel veel partners, klanten en relaties feestgevierd op het SS Rotterdam. We zijn trots en blij dat we hebben kunnen laten zien wat WEL Company doet en hoe we ons door de jaren heen ontwikkeld hebben.

Om 16:30 uur kwamen onze eerste gasten de loopplank van het SS Rotterdam op, waar het gehele WEL-team iedereen verwelkomde in de ‘Odyssee Room’. Dit is de vroegere dinerzaal van het schip en is prachtig gedecoreerd met taferelen uit het verhaal van Odyssee. Onder het genot van een drankje en live jazzmuziek was het gezellig om oude en nieuwe klanten, familie, vrienden en andere genodigden te spreken.

Onze dagvoorzitter Alderik Bos kondigde de eerste spreker aan: Kees Kerkvliet. Kees nam ons mee in een verhaal over klantwaarde. Een op het oog simpel concept, maar in de praktijk blijkt het erg lastig om precies in te spelen op wat de klant wil. De vraag aan de zaal was: staat klantwaarde ‘aan’ bij u.

Na dit mini-seminar werd onze nieuwe bedrijfsfilm getoond waarin we uitleggen wie WEL is en waar we voor staan. U kunt deze film terugzien op youtube (https://www.youtube.com/watch?v=G9CX5QB7ZfU).

Aansluitend op onze bedrijfsfilm nam Joël van den Doel (samen met Marcel Moor de oprichters van WEL) het woord. Hij nam de aanwezigen mee in het verhaal van WEL. Het begon met dromen, het werd durven, en we zijn nu trots dat we in de DOEN-fase zijn. Ideeën uit onze kindertijd ontwikkelen en groeien tot een missie en visie die we kunnen doorgeven aan anderen. Bij WEL staan we achter onze kernwaarden en willen we daadwerkelijk iets betekenen voor onze klanten. Niet alleen door onze expertise, maar ook door onze persoon.

Het feest werd afgesloten met een gezellige borrel waarbij we als WEL-team hebben laten zien waar onze vier nieuwe bedrijfsdivisies voor staan (zie voor meer informatie www.welcompany.nl).

Wij, als WEL-team, kijken terug op een geslaagd feest, wat zonder de aanwezigheid van onze gasten niet mogelijk was geweest. Ook bedanken we de catering van het SS Rotterdam voor de uitstekende service en de lekkere hapjes. Daarnaast ook veel dank aan onze sprekers Alderik Bos en Kees Kerkvliet.

Heeft u ons feest gemist, maar wilt u wel meer weten over WEL Company en onze vier nieuwe bedrijfsdivisies? Bezoek dan onze websites of neem contact op via info@welcompany.nl of 0174 730 419.

Voor een impressie van het feest, zie een selectie van de gemaakte foto’s hieronder.
© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.