Vacature

Traineeship bij WEL

Traineeship bij WEL

Traineeship bij WEL

WEL Company groeit flink. Om deze groei op een gezonde manier te continueren heb jij vanaf deze zomer de kans om trainee te worden bij WEL. Binnen 1,5 jaar word je klaargestoomd om als zelfstandig consultant of accountmanager aan de slag te gaan.

Je volgt een pittig studieprogramma bestaande uit drie basismodulen (Assetmanagement, Kwaliteit & Efficiency, Consultancy). Indien deze drie modulen voldoende (en naar tevredenheid) zijn afgesloten volg je een keuzemodule die bepalend wordt voor je uiteindelijke functie en werkzaamheden (ligt je ambitie in de consultancy dan kies je voor de module ‘Product Development’, word je liever accountmanager, kies dan voor ‘Marketing & Sales’).

Parallel aan de inhoudelijke modulen volg je de module ‘Persoonlijke ontwikkeling’, waarin je begeleid en gecoacht wordt door je eigen mentor (senior consultant) om de juiste stappen op het juiste moment te maken die een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling.

Naast dat je bovenstaand studieprogramma volgt werk je als junior consultant of junior accountmanager onder een ervaren consultant of ervaren accountmanager binnen (potentiële of lopende) klantprojecten. Enkele voorbeelden van projecten:

  • Gemeente Rotterdam: Verduurzamen en certificeren van transportsector in regio Rotterdam Veiligheidsregio
  • Zuid-Limburg: Efficiency- en kwaliteitsverbetering wagenpark- en materieelbeheer
  • Irado NV: Implementeren van assetmanagement (voertuigen, equipment en containers)
  • Spaarnelanden NV: Opstellen en begeleiden van inkoop en aanbestedingen wagenpark en materieel
  • Amfors Groep: Outsourcing wagenpark- en materieelbeheer
  • Kia Motors Nederland: Begeleiden en coachen van het dealernetwerk (processen en klanttevredenheid)
  • AD Autobedrijven: Marktonderzoek en ondersteuning in marktpositionering binnen de autobranche

Ben jij niet vies van je mouwen opstropen? Ben je secuur, gestructureerd en gedetailleerd? Denk je dat je het aankan om een pittig studieprogramma te volgen in combinatie met een zware job? Ben je bereid jezelf tegen te komen? Ben je bereid om boven jezelf uit te stijgen? Solliciteer dan bij WEL door middel van een goed CV en een onderscheidende motivatiebrief (waarom jij en niet een ander?).

Selectieprocedure:

Er zullen maximaal 10 kandidaten uitgenodigd worden voor de selectieronde (dus wees er snel bij!). Na de selectieronde worden twee kandidaten uitgekozen om het traineeship te volgen. De 10 gekozen kandidaten zullen gezamenlijk op één dag een assessment en diverse opdrachten (zelfstandig en in groepsverband) moeten verzorgen waaruit twee definitieve kandidaten worden gekozen door de selectiecommissie (één voor de functie junior consultant assetmanagement en één voor de functie junior accountmanager).

Heb je een HBO of WO diploma (studierichting: engineering met commercieel/bedrijfskundig uitstroomprofiel / technische bedrijfskunde)? Heb je affiniteit met techniek en werkplaatsen? Denk jij bij WEL te passen? Ben je ambitieus? En wil jij jezelf en je omgeving overtreffen? Solliciteer dan vandaag nog!

Meer info of solliciteren: J. van den Doel, info@welcompany.nl, tel: 0174 - 73 04 19.

Download hier de flyer van de traineeship: Flyer WEL Traineeship
© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.