Vacature

WEL zoekt een Sales Consultant

WEL zoekt een Sales Consultant

WEL zoekt een Sales Consultant


Wegens aanhoudende groei is WEL Company op zoek naar een Sales Consultant. Iemand die in mogelijkheden denkt, een technische achtergrond heeft en bovenal een goede relatiebeheerder is. Ben jij dat?

BEDRIJFSPROFIEL

Wel Company is een jong, ambitieus en snelgroeiend onderzoeks- en adviesbureau dat organisaties uit de overheidssector, automotive branche, transportsector en technische sector helpt met hun organisatie- en procesoptimalisatievraagstukken. Vanuit de hoofdlocatie in Maasdijk bedient WEL Company haar klanten door heel Nederland. Dit doet WEL Company met veel succes door de inzet van goed projectmanagement, coaching en training. Daarnaast levert WEL Company al jaren specifieke oplossingen voor duurzame mobiliteitsvraagstukken, mobiliteitsbeleid, wagenpark-, materieel- en machineparkbeheer.

De consultants en projectmanagers van WEL Company werken allemaal vanuit de theoretische grondslagen van IPMA, PMI en LEAN. Deze werkwijze is voor hen een vanzelfsprekendheid, net als hun vermogen om mensen in beweging te krijgen en daarmee projecten tot een goed einde te brengen.

Wat de consultants en projectmanagers van WEL Company vooral met elkaar verbindt, is hun gedeelde affiniteit voor de techniek, procesoptimalisatie en projectmanagement. Het zijn zonder uitzondering innovatieve denkers, die constant hun kennis en ervaringen met elkaar delen en altijd op zoek zijn naar nóg betere oplossingen binnen dit interessante vakgebied. Dat is het DNA van WEL Company.

FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een accountmanager buitendienst die geheel en zelfstandig verantwoordelijk wordt voor het opbouwen en onderhouden van relaties van onder andere overheidsinstanties, grote logistieke spelers, technische MKB en automotive organisaties (zoals leasemaatschappijen, importeurs en grote dealerholdings) met als doel om zichtbaar te zijn. Uiteraard maak je hierbij gebruik van het reeds bestaande netwerk, maar richt je je ook op de groei hiervan door middel van (warme) acquisitie, het uitbouwen van bestaande klanten en het verder uitdiepen van je netwerk.

De laatste jaren profileert WEL zich meer en meer als leverancier van een totaaloplossing op het gebied van o.a. assetmanagement, wagenparkbeheer en materieelbeheer. Je verstrekt (technisch) advies aan jouw klanten die veelal maatwerkoplossingen vragen. Na een inventarisatie van de behoefte, selecteer jij de juiste (technische) oplossing, brengt een offerte uit en volgt deze op met een gedegen projectplan. Hierna pakken de consultants het project op en ga jij verder met het binnenhalen van nieuwe business.

FUNCTIE-EISEN

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Voorkeuren voor de opleidingsrichting Sales en Marketing, Commerciële economie of een Technische opleiding met sales affiniteit.
 • Aantoonbare affiniteit met techniek en/of de technische sector;
 • Relevante werkervaring als consultant, projectmanager, supply chain manager of accountmanager;
 • Bekend met de IPMA, PMI en/of LEAN principes;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Gezonde drive (geen 9 tot 5 mentaliteit).

AANBOD

 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een mensgericht dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur;
 • Een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen;
 • Werken in een hecht, flexibel en energiek team.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Joël van den Doel onder nummer 0174 730 419. Uw sollicitatie en motivatie kunt u per e-mail versturen naar: info@welcompany.nl


WEL zoekt een Sales Consultant

WEL zoekt een Sales Consultant

Wegens aanhoudende groei is WEL Company op zoek naar een Sales Consultant. Iemand die in mogelijkheden denkt, een technische achtergrond heeft en bovenal een goede relatiebeheerder is. Ben jij dat?

BEDRIJFSPROFIEL

Wel Company is een jong, ambitieus en snelgroeiend onderzoeks- en adviesbureau dat organisaties uit de overheidssector, automotive branche, transportsector en technische sector helpt met hun organisatie- en procesoptimalisatievraagstukken. Vanuit de hoofdlocatie in Maasdijk bedient WEL Company haar klanten door heel Nederland. Dit doet WEL Company met veel succes door de inzet van goed projectmanagement, coaching en training. Daarnaast levert WEL Company al jaren specifieke oplossingen voor duurzame mobiliteitsvraagstukken, mobiliteitsbeleid, wagenpark-, materieel- en machineparkbeheer.

De consultants en projectmanagers van WEL Company werken allemaal vanuit de theoretische grondslagen van IPMA, PMI en LEAN. Deze werkwijze is voor hen een vanzelfsprekendheid, net als hun vermogen om mensen in beweging te krijgen en daarmee projecten tot een goed einde te brengen.

Wat de consultants en projectmanagers van WEL Company vooral met elkaar verbindt, is hun gedeelde affiniteit voor de techniek, procesoptimalisatie en projectmanagement. Het zijn zonder uitzondering innovatieve denkers, die constant hun kennis en ervaringen met elkaar delen en altijd op zoek zijn naar nóg betere oplossingen binnen dit interessante vakgebied. Dat is het DNA van WEL Company.

FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een accountmanager buitendienst die geheel en zelfstandig verantwoordelijk wordt voor het opbouwen en onderhouden van relaties van onder andere overheidsinstanties, grote logistieke spelers, technische MKB en automotive organisaties (zoals leasemaatschappijen, importeurs en grote dealerholdings) met als doel om zichtbaar te zijn. Uiteraard maak je hierbij gebruik van het reeds bestaande netwerk, maar richt je je ook op de groei hiervan door middel van (warme) acquisitie, het uitbouwen van bestaande klanten en het verder uitdiepen van je netwerk.

De laatste jaren profileert WEL zich meer en meer als leverancier van een totaaloplossing op het gebied van o.a. assetmanagement, wagenparkbeheer en materieelbeheer. Je verstrekt (technisch) advies aan jouw klanten die veelal maatwerkoplossingen vragen. Na een inventarisatie van de behoefte, selecteer jij de juiste (technische) oplossing, brengt een offerte uit en volgt deze op met een gedegen projectplan. Hierna pakken de consultants het project op en ga jij verder met het binnenhalen van nieuwe business.

FUNCTIE-EISEN

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Voorkeuren voor de opleidingsrichting Sales en Marketing, Commerciële economie of een Technische opleiding met sales affiniteit.
 • Aantoonbare affiniteit met techniek en/of de technische sector;
 • Relevante werkervaring als consultant, projectmanager, supply chain manager of accountmanager;
 • Bekend met de IPMA, PMI en/of LEAN principes;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Gezonde drive (geen 9 tot 5 mentaliteit).

AANBOD

 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een mensgericht dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur;
 • Een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen;
 • Werken in een hecht, flexibel en energiek team.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Joël van den Doel onder nummer 0174 730 419. Uw sollicitatie en motivatie kunt u per e-mail versturen naar: info@welcompany.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.