Nieuws

Nieuwe WELLERS

Nieuwe WELLERS

Nieuwe WELLERS

Op 1 december 2017 is onze nieuwe Office Manager gestart. Sinds drie maanden echoot haar credo: “U vraagt, wij draaien” door het kantoor van WEL.
Renske Starrenburg doet alles WEL. Niet alleen is zij ons manusje-van-alles, zij heeft ook de implementatie van ons nieuwe ERP-systeem op zich genomen, is in een maand tijd volledig opgeleid door AFAS en heeft ondertussen ook haar WEL IPMA-certificaat behaald.
Welkom bij WEL, Renske!Op 1 februari 2018 is Jelle Luiten gestart als Junior Consultant. Jelle studeert HBO Automotive bij Hogeschool Rotterdam, met een minor Project- en Programmamanagement. Hij werkt twee dagen per week voor WEL Roadrunner en zal vanaf september binnen WEL zijn afstudeertraject starten. Na afronding van zijn afstudeertraject start zijn Traineeship richting Product Development. Op zijn eerste werkdag viel hij direct met zijn neus in de boter, hij startte met het WEL Ontbijt en WEL Overleg. Onder het genot van een jus d’orange en croissantje alle collega’s ontmoeten lijkt ons een goed begin.
Welkom bij WEL, Jelle!


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.