Nieuws

WEL Consulting aan de slag bij Cool Port Packing Rotterdam

  • Home
  • Nieuws
  • WEL Consulting aan de slag bij Cool Port Packing Rotterdam
WEL Consulting aan de slag bij Cool Port Packing Rotterdam

WEL Consulting aan de slag bij Cool Port Packing Rotterdam

  • door Antoni Looij

WEL Consulting is gestart met een mooi, nieuw project in de Rotterdamse haven. Bij Cool Port Packing Rotterdam, een samenwerking tussen Kloosterboer en P. Looije, is onze consultant Antoni Looij (echt zonder “e”) gestart met het project ‘Procesoptimalisatie CPPR’.

Cool Port Packing Rotterdam bestaat bijna een jaar, en is in dit jaar snel gegroeid. Diverse grote klanten hebben hun weg gevonden naar CPPR voor het ompakken en verpakken van aardappelen, groente en fruit. De dynamische wereld van de AGF stelt hoge eisen aan de processen, en daarom is WEL ingeschakeld. Alle processen worden in kaart gebracht, de knelpunten worden geanalyseerd, en oplossingen direct geïmplementeerd om sneller en gestructureerd klanten van CPPR nog beter van dienst te zijn.

Veel ervaringen vanuit het automotive werkveld gaan we gebruiken om ook binnen de AGF processen te optimaliseren. Op die manier komen bijvoorbeeld de Pink Lady appels nog sneller in het schap bij de Lidl. Een mooi project waar we onze Westlandse relatie Piet Looije graag in ondersteunen.

Heeft u ook behoefte aan ondersteuning in procesoptimalisatie? Benieuwd hoe uw organisatie zijn kosten, processen en kwaliteit op orde kan krijgen? Neem dan gerust contact op met Marcel Moor, divisieleider van WEL Consulting (m.moor@welcompany.nl / tel: 0174-730419).


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.