Nieuws

WELLER van de maand

WELLER van de maand

WELLER van de maand

WEL Company is niets zonder de WELLER’s en daarom laten wij u graag kennismaken. Elke maand zal één van de WELLER’s zich aan u voorstellen door iets over zichzelf te vertellen. De tweede WELLER in deze reeks is één van de eigenaren van WEL.

Hallo! Mijn is Marcel Moor en ik ben Partner & Consultant bij WEL Company. Ik ben divisieleider van WEL Mobiliteit en WEL Consulting. Daarnaast vallen de (operationele) aansturing en ontwikkeling van de consultants, planning en managementtaken in mijn takenpakket. Tevens vind ik het belangrijk (en leuk) om één dag in de week de verbinding te houden met de werkvloer en voer ik extern bij klanten projecten uit.

Over wie ik ben? Om een link te leggen met de automotive zou ik mijzelf omschrijven als een kleine vechtende turbomotor, die de strijd aangaat tegen de grote motoren die het eigenlijk gemakkelijker doen. Oftewel mijn doorzettingsvermogen en mentaliteit hebben mij redelijk ver gebracht. Van de schoolopleiding MAVO, via het MBO, naar het HBO om vervolgens samen met Joël op 25-jarige leeftijd de onderneming WEL te starten.

Ik ben een gedreven persoon die permanent op zoek is naar ontwikkeling (nieuwe dingen opzetten), verbetering en vooruitgang. Niet alleen bij mezelf, maar ook bij onze klanten en medewerkers. Ik kan ervan genieten als een stagiair, medewerker of een klant stappen voorwaarts maakt in zijn of haar ontwikkeling of succes heeft. Wanneer ik daar een bijdrage in heb kunnen leveren maakt mij dat trots. Daarnaast ben ik pragmatisch en oplossingsgericht ingesteld en ga ik voor de klant door het vuur. Ik creëer en straal rust uit en bewaak het overzicht. Met de klant meedenken, goed luisteren naar de behoefte, mouwen opstropen, snel schakelen en hen hierin ontzorgen geeft mij energie en dat is ook het gedachtegoed van WEL.

Trots ben ik op WEL! Met een investering van twee laptops en twee auto’s zijn Joël en ik begonnen met WEL op een zolderkamer. Enkele jaren verder zijn we een gedegen consultancybureau met een fantastisch team van WELLER’s! Stuk voor stuk toppers die allemaal het WEL-dna in zich hebben, maar een ieder is wel uniek in zijn of haar talent. Een unieke mix die er voor zorgt dat de WEL-taart nog lekkerder gaat smaken in een mooi kenmerkend WEL kantoor.

In mijn vrije tijd ben ik fervent Formule 1 fan en volg ik iedere race. De ‘Scuderia Ferrari’ is mijn absolute favoriet. Ik vind het schitterend om te zien hoe een piepklein merk uit Italië zo groot is en met zo veel passie een stijlvolle auto met ziel ontwikkelt. Zelf zoek ik ook graag de snelheid op door middel van karting, jetskiën en mijn onlangs behaalde racelicentie. Het liefst met de warme zon erbij, ik ben minder van het koude seizoen.

Voor Joël en mij is WEL een succes als wij ‘overbodig’ (kunnen) zijn en WEL volledig zelfsturend kan opereren. We zijn daarmee op de goede weg doordat er weinig tot geen regels zijn. Onbeperkt vakantiedagen en het personeel bepaalt salarissen zijn daar belangrijke kenmerken van. Uiteraard wel tegen een bepaald resultaat. Uiteindelijk doen we het met z’n allen!


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.