Nieuws

Welkom bij WEL, Charlène!

Welkom bij WEL, Charlène!

Welkom bij WEL, Charlène!

Sinds 29 oktober 2018 heeft WEL Consulting een nieuwe consultant in dienst, Charlène van den Brink. Zij stelt zich graag aan u voor.

"Mijn naam is Charlène van den Brink. Eerder dit jaar ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Rotterdam als Automotive Engineer. De afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote BMW dealerorganisatie in de regio Rotterdam, na mijn afstuderen was het tijd voor de volgende stap in mijn loopbaan. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik mij gefocust op het in kaart brengen van verspillingen en het realiseren van procesverbeteringen. Hierbij is gebleken dat één van mijn krachten ligt in het maken van een vertaalslag van werkvloer naar management en andersom.

De combinatie van mijn technische achtergrond en interesse in procesoptimalisatie sluit goed aan bij de rest van de WELLER’s. Verder is WEL een dynamisch bedrijf met een moderne visie en werkwijze. Deze visie kom je niet snel tegen bij andere organisaties, des te meer reden voor mij om voor WEL te kiezen. Werken bij WEL is niet ‘je tijd uitzitten’ op je werk, maar werken richting concrete doelen en kwaliteit leveren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik plezier heb in wat ik doe en dat ik daar voldoening uit kan halen.

Ik start als Junior Consultant binnen de divisie WEL Consulting. De eerste periode loop ik mee met collega’s en neem waar mogelijk taken over. Vanaf februari ga ik ook het traineeship volgen, zodat ik na anderhalf jaar klaargestoomd ben als zelfstandig consultant. Ik kijk uit naar een leuke en vooral leerzame tijd bij WEL!"

WELkom bij WEL, Charlène!


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.