WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

Net binnen en nu al onmisbaar: onze nieuwe officemanager Tiffany!

tiff2

Ik werk sinds 1 november 2019 bij WEL Company als Office Manager. Dat is pas heel kort, maar ik durf nu al te zeggen dat het een schot in de roos is. Ondanks mijn geringe ervaring, ben ik aangenomen op basis van de potentie die WEL in mij ziet. Hoe prachtig is dat? Een bedrijf dat potentie voor de toekomst als heel waardevol ziet en bereid is om daar in te investeren. Als je dat als bedrijf je werknemer kan geven, dan creëer je een omgeving waarin iedereen de verwachting wilt vervullen.

Dit zie ik bij al mijn collega’s terug: harde werkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iedereen draagt zorg voor een hoge kwaliteit en een 10 in klanttevredenheid. Dit is uiteraard heel inspirerend, want ook ík wil graag, op mijn manier, daaraan bijdragen! Ik houd ervan om hard te werken en ik voel me beter over mijzelf, als ik weet dat ik goed ben in mijn werk. Ik sta te popelen om alles te mogen leren.

Ik heb bewondering voor de sterke communicatie intern. Er is veel interesse in elkaars projecten en alle consultants houden elkaar zo goed mogelijk op de hoogte van wat er gebeurt. Ik ben een echte team player en ik vind het zeer waardevol om collega’s te raadplegen om samen tot het beste resultaat te komen. WEL Company speelt graag in op de superkrachten van de medewerkers en helpt elkaar waar nodig. 

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by