WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL duurzaam ondernemen

WEL Company kernwaarden mensen vooruitgang morgen wereld dialoog plezier verbeteren reduceren verspillingen waardering milieu duurzaam ondernemen

WEL zorgt voor toekomst bestendigheid

Wij als WELLER’s werken vaak maar een beperkte tijd bij onze klanten. Meestal zijn het periodes van een paar maanden tot een jaar, al loopt het zo nu en dan ook wel eens uit tot een jaar of twee😉.

In deze “korte” periode streven wij ernaar om zoveel mogelijk te bereiken. Daarnaast we vinden het ook erg belangrijk dat onze klanten na ons vertrek profijt blijven houden van onze inzet! Om die reden werken wij bij de klant niet alleen naar korte termijn oplossingen toe, maar bespreken we met de klant ook de lange termijn visie van hun organisatie en zorgen we ervoor dat daarvoor de eerste stappen worden gezet.

Zo heb ik een tijd als interim asset manager gewerkt bij Irado. Naast het opzetten van een nieuwe afdeling Asset Management met de bijbehorende visie, strategie, processen, taken en verantwoordelijkheden, was het ook een belangrijke taak om de juiste persoon vinden die mijn opgestarte afdeling na mijn interim periode zou gaan voortzetten met de juiste kwaliteit en visie.

Hierbij is naast het aantrekken van de juiste persoon met de benodigde competenties, het belangrijk dat er een goede basis is gelegd zodat na ons vertrek deze persoon die de afdeling of werkzaamheden overneemt hier goed op kan doorpakken en de kwaliteit is geborgd.

Dit betekent dat alle ontwikkelde zaken goed vast gelegd worden maar daarnaast ook goed over gedragen worden. Hiervoor werken we vaak met instructies en procesmappings. En daarnaast een inwerktraject of overdrachtstraject voor de medewerkers waarin we hen meenemen in de visie en begeleiden bij de werkzaamheden en verantwoordelijkheden die bij hun nieuwe functie horen.

Door deze aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten niet alleen op korte termijn geholpen zijn maar ook in de toekomst vooruit kunnen.

Het is tenslotte één van onze kernwaarden: WEL duurzaam ondernemen!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by