WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL sluit het jaar af met een 8,8 medewerkerstevredenheid en een 9,0 klanttevredenheid

MTV & KTV - Overall

WEL gelooft heilig in het principe ‘hoge medewerkerstevredenheid = hoge klanttevredenheid’. Als personeel blij naar het werk gaat, bevlogen en bewogen is, dan zou een hoge klanttevredenheid een logisch gevolg moeten zijn. Sinds drie jaar meten we dit en bewijzen we deze stelling keer op keer. Zo hebben wij 2019 afgesloten met prachtige cijfers qua medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid.

Hoe werkt het?
Na elk traject (of het nou gaat om een training, een adviestraject of een interim-opdracht) krijgen de klant en overige betrokkenen bij de klant een enquête met 13 vragen. Een deel van de vragen gaan over ‘verwachtingsmanagement vs. opgeleverd resultaat’ en een deel van de vragen zijn gericht op onze kernwaarden (klopt het gedrag en de werkwijze van de WELLER met de kernwaarden die we beloven). Daarnaast meet WEL twee keer in het jaar de medewerkerstevredenheid aan de hand van 13 vragen die intern uitgezet wordt. Vanuit deze resultaten wordt ieder halfjaar een verbeterplan opgesteld, door het personeel zelf, om als organisatie te groeien en vooruit te gaan.

Deze input van klant en medewerker vinden wij heel waardevol en het is voor WEL een zeer belangrijke zaak dat de klanttevredenheid en de medewerkerstevredenheid jaarlijks minimaal gelijk blijft (dit is moeilijk genoeg voor een groeiend bedrijf), maar uiteraard het liefst nog verder omhooggaat in 2020.

Wilt u meer weten over (onze) medewerkerstevredenheid en/of klanttevredenheid? Mail of bel WEL gerust: info@welcompany.nl  /  0174 – 730 419. Of kom gewoon eens langs om een ‘bakkie’ te doen op ons mooie en inspirerende kantoor in Maasdijk.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by