WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WELLER van de maand april: Annelien van Houwelingen

WELLER van de maand collega kennismaken

WEL Company is niets zonder de WELLER’s en daarom laten wij u graag kennismaken. Elke maand zal één van de WELLER’s zich aan u voorstellen door iets over zichzelf te vertellen.

Hier ben ik dan, WELLER van de maand april. Mijn naam is Annelien van Houwelingen, bij collega’s ook wel bekend als ‘Tante Lien’ en ik geef jullie graag een inkijkje in wie ik ben en wat mij drijft.

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de studie Automotive Engineering met als afstudeerfocus kwaliteitsmanagement. Na mijn studie aan de slag gegaan in de IT-branche als kwaliteitsmanager en daarna als manager Customer Services. Een mooie en leerzame periode waarin ik veel geleerd en gerealiseerd heb met betrekking tot visieontwikkeling, procesverbetering en in het aansturen en coachen van mensen hierbij.

Ik hou van samen iets moois bereiken, het verschil maken, niet lullen maar poetsen! Bij WEL maakt dit onderdeel uit van de visie en dat is waarom ik mij hier zo thuis voel. Een aantal WELLERS ken ik nog van de studie, dat zorgt voor een vertrouwd gevoel en dat wij vaak dezelfde taal spreken.  Dat is dan ook de reden dat ik in 2017 de overstap heb gemaakt naar WEL!

Bij WEL heeft het personeel veel invloed wat zorgt voor een open sfeer en een grote betrokkenheid bij zowel de visie als de operatie van de organisatie.

Persoonlijk word ik gedreven om een visie neer te zetten daar waar deze ontbreekt, om dingen slimmer en efficiënter te doen waar mogelijk en mensen hier in mee te nemen en te coachen. Mensen zijn een belangrijke schakel in processen. Zijn medewerkers nog happy in hun werk, welke competenties heeft iemand en komen deze tot hun recht. Op deze manier hoop ik het verschil te maken!

Privé ben ik getrouwd met Ed en trotse moeder van Elle en Rosie. Naast mijn werk breng ik zoveel mogelijk tijd met hen door en daarnaast maak ik tijd om frequent met mijn vriendinnen af te spreken. Verder hou ik van buiten zijn! Denk aan fietsen, wandelen of rommelen in de tuin. Ook ga ik graag wintersporten en toeren met de motor. Ohja en dan probeer ik ook nog alle Formule1 races te volgen 😊.

Bij WEL vul ik ongeveer de helft van mijn tijd als divisieleider van WEL Roadrunner en de helft van mijn tijd ben ik als consultant en/of projectleider actief in projecten. Wil je meer weten over wat ik, of een andere WELLER voor jouw organisatie kan betekenen? Bel of mail mij voor een afspraak en we bespreken het onder het genot van een kop koffie!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by