WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WELLER van de maand juli: Danny Miedema

WELLER van de maand collega kennismaken

Vanaf 1 mei ben ik WEL Ambassadeur. In de praktijk betekent dit dat ik verantwoordelijk ben voor Sales & Marketing. Eerder heb ik mij reeds voorgesteld en aangegeven wat mij drijft en waar ik voor sta. In dit artikel deel ik graag mijn constateringen, ervaringen en beleving bij WEL als organisatie na mijn eerste acht weken.

Het eerste dat mij is opgevallen is dat wij pretenderen aan de voorkant met de werkelijkheid volledig overeenkomt. Aan de hand van het meelopen met onze consultants geven onze klanten aan dat wij het waarmaken en niet alleen bereid zijn een stap harder of beter te lopen, maar het ongevraagd gewoon doen. De intrinsieke motivatie om verwachtingen te overtreffen die wij terugzien in onze structurele klanttevredenheidsmetingen. Mijn collega’s doen niet hun “dingetje” maar willen onze klanten verder helpen om toekomstbestendig te zijn of te blijven.

Met de automotive/de mobiliteitsbranche ben ik al jaren meer dan gemiddeld bekend. Wat voor mij een verrijking is, zijn de semi-overheden die klant van ons zijn: gemeentes, afvalverwerkingsbedrijven en MKB-productiebedrijven verder helpen op het terrein van assetmanagement. Veel van geleerd, veel kansen/mogelijkheden waar een fascinerende wereld achter schuil gaat. Inmiddels ben ik met de eerste non-automotive relaties in gesprek en zijn offertes omgezet naar een concrete opdracht.

Binnen mijn persoonlijke netwerk begint inmiddels ook bekend te zijn wat ik doe en waar ik dat doe. Na de zomerperiode staan de nodige gesprekken gepland en toont men interesse voor onze dienstverlening. Mooi om te zien en energiegevend.

Wat mij verder tot nu toe is opgevallen? De persoonlijkheidskenmerken van mijn collega’s die het DNA van WEL Company onderschrijven. Bevlogenheid op nummer één, humor, grensoverschrijdend, authenticiteit, lef/durf en creatieve jonge geesten.
In de dagelijkse praktijk? Veel eigenaarschap, met elkaar in plaats van over elkaar praten, van veel dingen vanuit de inhoud iets vinden, vooruit willen en klantgerichtheid.

Ook ik ben opgegroeid binnen klassiek hiërarchisch ingerichte organisaties met duidelijke gezagsstructuren. Ik merk nu dagelijks de grote waarde en voordelen van een organisatie die middels zelfsturing op weg is naar een autonome club. Daar waar ik zelf graag een katalysator ben, ondernemend en graag bijdraag aan innovatie krijgt dit bij WEL daardoor alle ruimte. Dit gedachtengoed vertalen wij op dit moment naar een propositie voor andere organisaties. Wat ik merk is dat ook hen dit erg aanspreekt: hoe vinden, ontwikkelen, motiveren en behouden wij ons personeel?

Tijdens mijn zomervakantie zal ik mij aan de rand van een groot Italiaans meer verder verrijken door het lezen van “de” boeken SEMCO-stijl, Lean thinking en Persoonlijk leiderschap. Zin in tijdens het opladen.

Wie ben ik naast het zijn van WEL Ambassadeur?
Nuchtere, rechtstreekse Noord-Hollander woonachtig in Haarlem met vriendin Monique en dochter Sabine.  Graag kom ik in de sportschool (cardio) en loop ik af en toe een halve marathon; houdt je fysiek en mentaal lekker fris. Ook thuis is stilzitten niet mijn ding: trek er graag op uit met mijn meiden, ben graag met auto’s bezig en zing af en toe als groot Elvis-fan.

Enfin, het is bij WEL niet of wij u verder kunnen helpen met onze oplossingen; meer een vraag van hoe en wanneer. Ga er graag met u over in gesprek.

Ik was al overtuigd, u ook?

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by