WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WELLER van de maand juni: Hendrik-Frans den Hartogh

WELLER van de maand collega kennismaken

Deze maand mag ik als ‘WELLER van de maand’ iets delen van wie ik ben, wat ik doe en wat mij drijft. Binnen WEL word ik kortweg Fransman genoemd, maar de klant(en) kennen mij als Hendrik-Frans. Gelukkig getrouwd met Roos en trotse vader van een schat van een dochter Jaël (3 jaar) en stoere zoon Levi (9 maanden).

Medio 2018 ben ik gestart bij WEL Company. Daarvoor heb ik veel ervaring op gedaan in – met name –  de Automotive. Gestart in 2010 bij een Organisatie & Adviesbureau, nét voordat ik mijn afstudeerscriptie moest verdedigen voor mijn studie Bedrijfseconomie. Daar hield ik mij voornamelijk bezig met het uitvoeren van audits en kwaliteitsmetingen bij dealers, garage- en schadebedrijven. Al snel wilde ik meer in de uitvoering bezig zijn, om daarmee niet alleen maar adviezen te geven aan bedrijven/ondernemers aangaande bedrijfsprocessen, maar ook daadwerkelijk de adviezen om te zetten in acties.

Dat was de reden dat ik de overstap heb gemaakt naar het dealerkanaal als project- en kwaliteitsmanager binnen een dealerholding. In deze periode heb ik in korte enorm veel geleerd. Uiteindelijk ben ik na een klein uitstapje uit de Automotive in 2014 toch weer in de branche terecht gekomen, ditmaal meer op het scheidsvlak met ICT. In dit alles is de rode draad dat ik (bedrijfs)processen fascinerend vind en continu op zoek ben naar hoe iets efficiënter, effectiever en makkelijker kan.

Dát is iets wat binnen WEL nagejaagd wordt. Hoe kan datgene wat we vandaag doen, morgen beter? Vandaar dat ik de kans om bij WEL te kunnen werken met beide handen heb aangepakt. Want hierin kan ik mijn drive kwijt om processen verder vorm te geven, samen met collega’s en in overleg met de klant.

Wat doe ik naast WEL nog allemaal? In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Bijvoorbeeld door naar Plaswijckpark te gaan (een speeltuin/dierentuin waar wij een abonnement op hebben). Daarnaast houd ik er – natuurlijk – ook van om thuis zaken te optimaliseren. Dat varieert van het zelf ontwerpen en maken van een badkamermeubel tot een herontwerp van onze tuin. Daarbij is mijn vrouw vaak de creatieve denker en ben ik meer van de uitvoering 😉

Last but not least breng ik aardig wat tijd door tussen het ‘oud ijzer’, ofwel: de fitness. Heerlijk om aan het eind van een drukke dag even het hoofd leeg te maken en lekker fysiek bezig te zijn.

Benieuwd wat WEL Company voor uw organisatie kan betekenen? Bel of mail mij – of één van mijn collega’s – voor een afspraak en we bespreken het onder het genot van een kop koffie!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by