WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WELLER van de maand mei: Jan Staps

WELLER van de maand collega kennismaken

WEL Company is niets zonder de WELLER’s en daarom laten wij u graag kennismaken. Elke maand zal één van de WELLER’s zich aan u voorstellen door iets over zichzelf te vertellen. De achtste WELLER in deze reeks is één van de consultants van WEL Consulting.

Mijn naam is Jan Staps, mijn bijnaam is niet zo leuk, dus die laat ik achterwege. Ik ben gelukkig getrouwd met Daniëlle en heb twee lieve dochters, Lisa (4 jaar) en Maud (3 jaar). Ik ben geboren en getogen in Tilburg en ben -natuurlijk- ook een enorme fan van Willem II, ik heb vanaf mijn 13e een seizoenskaart en bezoek alle thuiswedstrijden van de club.

Wat doe ik behalve Willem II supporten? Goede vraag, ik doe namelijk heel erg veel! Ik heb de liefste Golden Retriever van heel Brabant, Senna! Niet alleen is ze heel erg lief, ze is ook bijzonder intelligent. Daarom gaan we elke maandag naar behendigheidscursus en heeft ze al menig certificaat op haar naam staan. Ook heb ik een valkparkiet, Koko, die geen certificaat heeft, maar niet minder lief is. Koko kreeg ik er gratis bij toen ik met Daniëlle ging samenwonen, twee voor de prijs van één!

Elke vrijdagavond ben ik te vinden in de zaal voor zaalvoetbal, dat doe ik bij de TZVB voor ZUVO. ZUVO staat voor Zaalvoetbal uit Vrienden Ontstaan. Ik speel een aardig potje (2e divisie) en ben daarnaast ook nog voorzitter bij de club.

Ik ben eigenaar van het snoepbedrijf Cruijssen Zoetwaren, waarin ik een prachtige traditie sinds 1940 voorzet welke gestart is door mijn opa. In de meimaand sta ik elk jaar op de Hasseltse Kapel te Tilburg snoep te verkopen. Gelukkig is dit goed te combineren met mijn werkzaamheden voor WEL!

En hoe ben ik dan als WELLER? Ik heb een aantal collega’s en opdrachtgevers gevraagd hoe zij mij zouden omschrijven en daar komen de volgende (natuurlijk alleen maar positieve😊) eigenschappen naar voren:

  • Leergierig
  • Luisteren
  • Sociaal
  • Creatief
  • Professioneel
  • Ondernemersgeest
  • Vakman
  • Resultaatgericht

Wil jij al deze eigenschappen in actie zien? Neem dan vooral contact op!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by