WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WELLER van de maand september: Rob van der Hoek

rob

Deze maand ben ik WELLER van de maand. Binnen WEL kent iedereen me als Robbedoes maar daarbuiten ben ik gewoon Rob. Ik ben  momenteel bezig met mijn afstudeertraject van de opleiding Automotive Engineering aan de Hogeschool Rotterdam.

Binnen deze opleiding word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt en zijn er verschillende gebieden waarvoor je wordt opgeleid. Allereerst denk je misschien Engineering dat is toch heel technisch en heeft niet zoveel met consultancy te maken. Maar niks is minder waar aangezien je gedurende de opleiding op verschillende manieren wordt opgeleid in procesverbetering. Aangezien het van nature in mij zit om activiteiten zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren ben ik ook de minor Automotive Management gaan volgen. Hier krijgen studenten te maken met verschillende casussen waarbij gekeken wordt hoe het proces kan worden verbeterd bij een bestaand bedrijf om een kortere doorlooptijd te bereiken zonder dat het product er minder door wordt.

Naast mijn studie ben ik ook nauw betrokken bij het transportbedrijf van mijn vader. Hier heb ik leren sleutelen aan vrachtwagens en ben uiteindelijk ook een tijdje vrachtwagenchauffeur geweest. Gedurende deze periodes ben ik in aanraking gekomen met processen waarbij ik dacht: “Dit kan beter!”. Daar heb ik toen voorstellen voor geschreven en uiteindelijk ook geïmplementeerd. Wanneer zoiets lukt, dan word ik daar intens gelukkig van.

Naast mijn activiteiten als junior consultant houd ik ervan om tijd door te brengen met vrienden of op reis te gaan met mijn vriendin. Reizen met mijn vriendin vind ik misschien wel het leukste wat er is om te doen in mijn vrije tijd. Het hoeft van mij helemaal niet ver maar van nieuwe plekken, restaurants en kroegjes ontdekken word ik erg blij.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by