WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

Mert Onat: “Ik ben het gelukkigst wanneer ik me onderdeel voel van de actie”

Mert3

Even voorstellen

Graag stel ik mezelf even voor aan jullie. Mijn naam is Mert Onat, Maassluizer in hart en nieren. Gelegen tussen Rotterdam en het Westland is de ‘niet lullen wel poetsen’ mentaliteit mij welbekend. Een mentaliteit naar mijn hart! Ik leef op in omgevingen met actie, opwinding en een hoog tempo. Ik hou van praktisch handelen en ga af op mijn talent om direct te kunnen zien wat er gedaan moet worden. Door de autonome bedrijfscultuur bij WEL Company kunnen beslissingen snel genomen worden. In deze dynamische omgeving voel ik me dan ook thuis.

Het laatste leerjaar van mijn opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing & Management was aangebroken. Dus ging ik op zoek naar een interessante en leerzame afstudeeropdracht om weer een stap dichter bij mijn Bachelor diploma te komen. Toen WEL Company op mijn pad kwam, vond ik een bedrijf wat direct aansloot bij de elementen waar ik voor sta: teamwork en gezamenlijk enthousiasme. Ik geloof dat een combinatie hiervan leidt tot resultaat. Daarbij ben ik het gelukkigst wanneer ik me echt onderdeel kan voelen van de actie. De extreem hoge betrokkenheid van het team bij alle beslissingen die gemaakt worden is hier een perfect voorbeeld van. Mijn kracht in het team is dat ik een sociaal, levendig en spontaan persoon ben.; een teamspeler die met mijn enthousiasme anderen graag aansteekt. Buiten dat hecht ik waarde aan interpersoonlijke relaties en zal ik met uitbundige inzet er alles doen om harmonie en vrolijkheid te creëren.

Ik hou van verandering. Dit uit zich in het dagelijks leven door bijvoorbeeld telkens nieuwe restaurants te proberen en nieuwe plekken te ontdekken. Maar ook mijn keuze om af te studeren bij WEL Company is hier een goed voorbeeld van. De wereld van mobiliteit, consultancy en engineering is voor mij totaal nieuw. Een uitdaging dus, maar daardoor ook een bijzonder avontuur. Met deze nieuwsgierige en avontuurlijke instelling ga ik me de komende maanden vooral richten op de marketing & sales van het bedrijf.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by