WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

Maurice Kester: onze nieuwe aanwinst met een passie voor automotive!

Portretfoto

Maandag 13 januari ben ik begonnen aan mijn traineeship bij WEL company. Ik kom niet vers uit de schoolbanken, maar heb al een aantal jaar werkervaring in de automotive. Al tijdens mijn opleiding heb ik bij een dealerbedrijf gewerkt. Mijn grote passie voor auto’s en interesse in de branche hebben sindsdien niet meer losgelaten. Na school heb ik bijna 3 jaar bij een logistiek dienstverlener, gericht op de automotive, gewerkt.

Aangezien ik nog geen ervaring heb binnen consultancy, heb ik ervoor gekozen om te solliciteren op het traineeship. Ik ga mij de komende periode ontwikkelen tot een volwaardig consultant. WEL zag  in mij de potentie en ik vind het supertof dat zij mij deze kans geven en bereid zijn om echt in een medewerker te investeren. Vanaf het begin ben ik warm ontvangen in de WEL familie. Onderling wordt veel met elkaar gedaan, gedeeld en gelachen. Daarnaast heeft iedereen dezelfde instelling van hard werken en gaan voor een topresultaat. Deze gezamenlijk drive en de onderlinge omgang zorgen voor een relaxte en fijne werksfeer.

Binnen WEL company zal ik mij voornamelijk richten op de divisie Mobiliteit. Wij helpen klanten bij het beheer van hun wagen- materiaal- en machinepark in de breedste zin. Hiernaast zal ik mezelf ook oriënteren binnen de andere divisies om ook hier kennis en ervaring op te doen. Ik kijk uit naar de komende maanden waarin ik veel zal zien, leren en lachen!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by