WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

Onze Wim is WELLER van de maand oktober!

Wim

WELkom bij de Weller van de maand Oktober!

Deze maand heb ik de eer Weller van de maand te zijn. Mijn naam is Wim Wiersema. Begin augustus ben  ik als consultant in dienst gekomen bij WEL Company en mag ik me Weller noemen! Als medewerkers een aanspreektitel krijgen waarin de naam van hun bedrijf verwerkt zit, dan is er wel iets bijzonders aan de hand. En dat is ook zo. WEL Company is een zelfsturende organisatie, waarin het elkaar versterken in het bloed zit. Maar daarover op onze site meer. Ik voel mij door de samenwerking en collegialiteit meer dan welkom bij WEL en al erg thuis.

Weller Wim Wiersema. Dat allitereert lekker! Ik ben geboren in Sneek en woon inmiddels alweer 12 jaar in de buurt van Alkmaar. Samen met mijn vrouw Alberta, dochter Emma en onze hond Joep.Van jongs af aan zijn mijn grote hobby’s watersport en auto’s. Van die laatste had ik besloten mijn werk te maken. Waarom? Je stopt veel tijd en energie in je werk en het is dan leuk dat te doen in een branche waar je vanaf de start al iets mee hebt. Zo is het ook gegaan. Ik heb inmiddels bijna 25 jaar ervaring in de Automotive. Gestart met een stage bij een auto-importeur, daarna aan het werk bij 2 andere importeurs. Eerst vooral verkoopgericht in chemische werkplaatsproducten, als snel meer in de ondersteuning van dealers bij de aftersales processen.

Op zoek gaan naar mogelijke verbeteringen en het vervolgens implementeren van de verbeteringen hebben altijd een grote rol gespeeld bij mijn werkzaamheden. Vanuit Kwaliteit en Klanttevredenheid heb ik me zowel op Sales- als Aftersales gebied gericht op het verbeteren van de processen. Die ervaring zorgde er voor dat ik mij heb verdiept in Lean en werd ik Green Belt. Lean is gericht op het voorkomen van verspilling en gericht op het optimaliseren van klanttevredenheid en past daar goed bij. Dit smaakte naar meer en ik besloot mijn volwaardige certificaat Black Belt te halen.  Dit realiseerde ik, buiten de Automotive, in een productieomgeving van een fabriek, waar ik de efficiëntie van de verpakkingsafdeling kon verbeteren. Hierna schreef ik een trainingsprogramma voor een fabriek in composietmateriaal. Opnieuw de relatie met verbetering en processen.

Mijn passie voor Automotive bleef echter trekken. Ik besloot daarom te reageren op een vacature bij WEL Company. De combinatie om bij WEL Company ‘orde op zaken’ & ‘vooruitgang’ bij klanten te realiseren door het uitvoeren van onderzoek, het geven van advies en het implementeren van de oplossing spreekt mij erg aan. Bij het doorvoeren van verbeteringen is het noodzakelijk alle betrokkenen te enthousiasmeren en mede eigenaar te maken van de processen. Het motiverend coachen en meekrijgen van medewerkers/collega’s, samen de schouders er onder te zetten, is voor mij de inspiratie voor continue verbeteringstrajecten. Die samenwerking heb ik zowel binnen WEL als bij mijn huidige project, het opzetten van beheer voor onder andere tweewielers, al in ruime mate ervaren.

Ik zet mij graag in voor een verdere ontwikkeling van WEL en onze klanten en kijk daarom uit naar een nadere kennismaking.

Met WELgemeende groet,

Wim Wiersema

w.wiersema@welcompany.nl

06 – 2 55 44 33 1

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by