WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

SEMCO-stijl bij Neo Mundo

6

Deze week zijn Joël en Hanne van WEL Company langs geweest bij Neo Mundo. Afgelopen zomer is Joël namelijk met dit charismatische team op business retraite naar Spanje geweest. Dit vierdaagse uitje bestond niet alleen uit salsa & siësta, maar vooral uit urenlange inspirerende training en coaching sessies op het gebied van zelfsturing, autonomie en eigenschap: de drie thema’s die centraal staan bij WEL Company. Joël was een pionier, inmiddels een ervaringsdeskundige én misschien ook stiekem expert op dit gebied.

Nu was het tijd voor een evaluatiesessie: welke onderdelen zijn geïmplementeerd? Waar liggen de knelpunten, onzekerheden en kansen in het kader van deze nieuwe inrichting van bedrijfsprocessen? Het was heel prettig om samen terug te blikken op de enorme stappen die zijn gemaakt en hoe Neo Mundo ook in de toekomst doelgericht, met passie snel kan schakelen tussen verschuivende prioriteiten.

Ben je ook benieuwd naar de “SEMCO” stijl van organisatievoering? Wil je weten hoe je eigenaarschap, bevlogenheid en daadkracht concreet kan realiseren om hier de voordelen uit te halen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by