WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

We hebben een nieuwe WELLER!

dock-feet-footwear-128299

Being customer focused: vraagt de klant er niet om of is het niet bij hem getoetst? Dan doe je het per definitie niet! Heeft de klant een onderliggend probleem? Dan vraag ik door tot ik de oorzaak ken.

Mijn naam is Danny Miedema, WEL Ambassadeur WEL Company sinds 1 mei 2019. Als Ambassadeur ben ik binnen WEL verantwoordelijk voor Sales & Marketing. Hierbij “verkoop” ik de organisatie, onze kracht en vooral oplossingen door te verbinden. Met zowel onze consultants als externe partijen binnen ons grote netwerk. Als ik op vrijdagmiddag de week evalueer en ik heb tastbaar bijgedragen aan het verder helpen van onze klanten, dan word ik daar vrolijk van.

Wat kenmerkt mij nog meer? Ik ben ondernemend, mag graag aanjagen en ben een dwarsdenker.
Met platgetreden olifantenpaden en conservatief, rigide denken heb ik niet veel op. “Wij hebben al 20 jaar ervaring hiermee.” Misschien dan WEL 1 jaar en dan 19 jaar op die manier; maakt ook 20.

Wat mij besloot om voor WEL te kiezen, is gelegen in het dagelijks voelbare feit dat alle WELLER’s op deze manier in de wedstrijd zitten. Een jong en gedreven team dat gas wil geven waarbij klantbelang centraal staat en verwachtingen worden waargemaakt. Practice what you preach, doe wat je belooft en afspraak is afspraak. Probeer niet alle dingen goed te doen, maar doe de goede dingen!

Hoe kunnen wij u helpen? Drink er graag een kop koffie met u om onze toegevoegde waarde met u te bespreken! Wanneer schikt het?

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by