WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL bemiddelt steeds vaker voor particulieren bij de aanschaf van een auto

WEL Mobiliteit autobemiddeling

WEL Mobiliteit bemiddelt al meer dan negen jaar omtrent inkoop en verkoop van voertuigen. Dit varieert van aanbestedingen van vuilniswagens, brandweervoertuigen tot en met zakelijke personenwagens. Maar de laatste tijd krijgt WEL Mobiliteit naast de ‘vragen vanuit overheid en bedrijfsleven’ ook steeds meer vragen van particulieren om te helpen en ondersteunen rondom het aankoopproces van hun nieuwe of tweedehands auto (en zelfs de hulp bij de verkoop van hun ‘oude’ auto).

Een leuk voorbeeld is de familie Van der Zanden uit Maassluis. Ze reden al enkele jaren in een Seat Ibiza. Maar met hun huidige gezinsuitbreiding en behoefte aan iets ‘nieuws’ wilden ze toch een nieuwe (tweedehands) auto. In plaats van een willekeurige dealer binnen te stappen hebben ze een telefoontje gepleegd naar WEL Mobiliteit om hen te helpen bij het aankoopproces. Ze konden wel zelf naar auto’s zoeken op de bekende autosites, maar ze hadden nog geen idee wat ze echt wilden hebben. Vervolgens heeft Jasper Middelburg (consultant van WEL Mobiliteit) een behoefte-inventarisatie gedaan om daarna een ‘pakket van eisen’ en een ‘pakket van wensen’ op te stellen. Met deze eisen- en wensenlijst heeft een voorselectie van type voertuigen die zouden passen. Uit deze selectie hebben meneer en mevrouw Van der Zanden hun voorkeuren (qua type auto) aangegeven. Met deze informatie is de consultant van WEL Mobiliteit een zoektocht begonnen en drie dezelfde auto’s gevonden die exact pasten bij de wensen/eisen. De consultant heeft vervolgens het hele onderhandelingsproces uit handen genomen en één autobedrijf was veruit de gunstigste (meeste korting en de beste voorwaarden). 
Daarna heeft ook de consultant van WEL ook nog het verkoopproces van de ‘oude’ Seat Ibiza in gang gezet, zodat de familie Van der Zanden zo veel mogelijk geld kreeg voor hun oude auto.

Inmiddels is de nieuwe (tweedehands) auto (Toyota Prius uit 2010) afgeleverd door het autobedrijf (Vakgarage Dijkstein te Maassluis) en rijden meneer en mevrouw Van der Zanden hun eerste kilometers. “Een zeer prettig proces zoals het gegaan is. Totale ontzorging en ik ben onderaan de streep goedkoper uit dan dat ik zelf was gaan onderhandelen of mijn oude auto te koop had gezet”, aldus meneer Van der Zanden.

Wij wensen de familie Van der Zanden veel gelukkige kilometers toe!

Enkele voordelen als u het aankoop- en verkoopproces door WEL Mobiliteit laat doen:

 • Onafhankelijk en eerlijk advies door een specialist omtrent uw behoefte aan een nieuwe of gebruikte auto (en dus geen sturende of dwingende autoverkopers die een bepaalde auto willen verkopen en daarop het advies te veel sturen naar het belang van het autobedrijf)
 • Bescherming tegen talloze verkooptrucjes en gebrak aan transparantie in de autobranche (dit geldt echt niet voor elk autobedrijf, maar voor de gemiddelde consument is moeilijk onderscheid maken tussen hetgeen klopt en niet klopt);
 • Totale ontzorging van het aanschaf- en verkoopproces (van het in kaart brengen van uw persoonlijke behoefte, zoektocht naar uw ideale en gewenste auto, onderhandelingen met het autobedrijf tot en met de verkoop van uw ‘oude’ auto).
 • U hoeft zelf geen nare gesprekken te voeren en ‘te onderhandelen’ met het autobedrijf. Een autoverkoper onderhandelt elke dag, dat is zijn vak. Hoogstwaarschijnlijk doet u dat niet elke dag, dus bent u in veel gevallen in het nadeel ten opzichte van de autoverkoper. Wij zitten hier graag tussen, omdat wij vaak hele andere gesprekken kunnen voeren dan dat een gemiddelde consument dit met een autoverkoper kan.
 • Geen ‘vreemde mensen’ aan de deur om uw oude auto te verkopen. De hele verkoop regelen wij voor u voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Wij kennen de markt, weten de juiste verkoopkanalen en kunnen uitstekend onderhandelen met de eventuele nieuwe eigenaar.
 • Heeft u geen ‘technisch’ verstand van een auto? Wij wel! Ook technisch keuren wij een auto voordat u de auto aanschaft, zodat ui zeker weet dat u geen kat in de zak koopt!
 • Twijfelt u welke type auto het beste bij u past qua brandstofvorm en het voordeligst is (benzine, diesel, hybride aardas/biogas of volledig elektrisch)? Wij zetten alles op een rijtje ter vergelijking op basis van TCO (Total Cost of Ownership), zodat u een geïnformeerde keuze maakt na advies van onze specialist;
 • Wil u (private) leasen, financial leasen, occasion leasen, operational leasen of gewoon zelf het voertuig aanschaffen? Twijfelt u welke vorm het beste bij u past en welke vorm het voordeligst is voor u?Geen probleem voor ons, wij maken voor u een duidelijke vergelijking, inclusief de financiële gevolgen en alle voordelen en nadelen op een rijtje;
 • Stel u heeft een bedrijf en/of bent een ZZP-er, dan kunnen wij ook voor u een overzichtelijke vergelijking maken betreffende bijtellingspercentages;
 • Stel u wilt graag een plug-in hybride of volledig elektrisch rijden, dan kunnen wij ook hulp en ontzorging bieden betreffende de laadvoorziening (zoals het plaatsen van een laadpaal) bij uw bedrijf of woning;
 • Ook geven wij ondersteuning (of volledige ontzorging) bij het importeren en exporteren van auto’s. Veel mensen zijn onbekend met het proces rondom importeren en exporteren van auto’s. Dit kan u veel geld opleveren (soms wel duizenden euro’s). Informeer gerust naar de mogelijkheden rondom importeren en exporteren.

Kortom, ga voor safe, schakel een specialist in van WEL Mobiliteit en u gaat veilig, eerlijker en goedkoper de weg op!

Heeft u behoefte aan hulp (of volledige ontzorging) bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto en/of wilt u juist hulp (of volledige ontzorging) bij de verkoopvan uw ‘oude’ auto? Mail dan gerust naar: info@welmobiliteit.nl of bel WEL: 0174 – 73 04 19 en vraag naar onze inkoop/verkoopspecialist Jasper Middelburg. 
U bent overigens ook van harte welkom voor een lekkere kop koffie in ons nieuwe kantoorpand in Maasdijk (Bandijkweg 46a te Maasdijk).

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by