WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL Company zoekt Creatieve Engineer namens 3D Next Level

nieuwsbericht foto

Waar het begon als incidenteel verzoek van een bedrijf waar we reeds overige werkzaamheden voor hebben verricht, weten andere organisaties ons ook toenemend te vinden als consultant inzake het aannemen van personeel. Door onze hands-on benadering, uiteenlopende expertise in verschillende sectoren en hoe ons eigen bedrijf is ingericht (personeel neemt personeel aan) weten wij de high potentials te identificeren en wordt het kaf van het koren gescheiden.

Onze meest recente opdracht? De zoektocht naar de perfécte technisch engineer voor het bedrijf 3D Next Level. Het is een fris bedrijf dat volop in ontwikkeling is. De uitdaging is om zowel áan het bedrijf te bouwen, als ín het bedrijf. Dat begint natuurlijk met kundig én gemotiveerd personeel. Aan opdrachten heeft 3D Next Level geen gebrek: aan lef, doorzettingsvermogen en ambitie ook niet. Om deze reden zijn wij namens 3D Next Level op zoek naar een creatieve engineer die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken. Ken of ben jij iemand die zich wilt ontwikkelen als 3D print & design engineer? Kijk dan even op onze vacaturepagina voor meer informatie!

De gouden tip ontvangt twee bioscoopbonnen!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by