WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL gaat samenwerking aan met Smart Talent

board-game-challenge-chess-884455
smart talent

WEL Company & Smart Talent zijn een strategische samenwerking aangegaan in het kader van werving & selectie. WEL komt bij veel organisaties over de vloer in het kader van organisatieverandering, procesoptimalisatie en innovatie. Met regelmaat wordt WEL  gevraagd om mee te denken met het invullen van functies en teamvorming. WEL heeft daarom besloten om een samenwerking te zoeken met een recruitmentbureau die dezelfde denk- en werkwijze hanteert als WEL. En dat is Smart Talent geworden!

Wie is Smart Talent?

Wij zijn een zeer gedreven en betrokken recruitmentbureau in Rotterdam. Wij bemiddelen talent vanaf MBO/HBO/WO niveau in diverse branches binnen de vakgebieden:
Sales/Finance/Admin/HRM/Marketing/Management/Techniek. Een belangrijk onderscheidend vermogen is ons wervingstalent. Wij matchen niet alleen op competenties en harde criteria, maar wij matchen voornamelijk op DNA. Wie is onze opdrachtgever en welk talent past daar het beste bij? We denken mee en adviseren in het samenstellen van het gewenste profiel.

Waarom Smart Talent inschakelen?

Wij luisteren goed, vragen door en zoeken het profiel dat écht nodig is. We plukken die kandidaat uit de markt die het beste bij jullie organisatie past. Vinden, boeien & binden; dat is waar wij goed in zijn. Persoonlijk contact en snelheid in schakelen zijn belangrijk om succesvol te zijn. Om de wervingscampagne te ondersteunen kunnen we een wervingsfilmpje verzorgen op locatie bij jullie. In dit filmpje worden de collega’s geïnterviewd en worden er mooie shots gemaakt van de organisatie.

We keep it Smart & Simple!

Geen ingewikkelde constructies, maar heldere en transparante afspraken over de tarieven. Je betaalt 2,5x het bruto maandsalaris aan werving- & selectiefee. Omdat je nooit van tevoren weet of een samenwerking voor beide partijen succesvol is, werven wij op basis van No cure No pay. Ons doel is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan. Er zijn wel 100 redenen te bedenken waarom het samenwerken met Smart Talent niet alleen leuk maar ook zeer doeltreffend is! ☺

De top 5 redenen:

  1. Smart Talent ontzorgt en levert tijdsbesparing op. We werken niet alleen samen met onze opdrachtgevers maar we creëren volwaardige partnerships. We zijn stevige  sparringpartners en denken graag mee bij het samenstellen van het profiel en geven advies.
  2. Door onze ervaring in recruitment zijn we in staat om snel de behoefte van de opdrachtgever te vertalen in de juiste kandidaat. We durven kwetsbaar en eerlijk te zijn en streven naar het allerbeste voor onze opdrachtgevers.
  3. Smart Talent wacht niet alleen de reacties van sollicitanten af, maar gaat proactief op zoek naar hét talent voor de opdrachtgever. Door een zeer zorgvuldige en uitgebreide screening, ontvang je slechts 2-3 cv’s van geschikte kandidaten waar je nieuwe collega tussen moet zitten.
  4. We zijn snelle schakelaars en streven naar korte communicatielijnen; ook buiten kantooruren bereikbaar.
  5. Iedere dag willen we het beter doen dan gisteren.

Maar wat doet WEL Company dan?

  1. WEL heeft een uitgebreid netwerk in de branche waaruit geput kan worden tijdens de wervingsprocedure.
  2. WEL levert inhoudelijke kennis en is op de hoogte van de gang van zaken binnen de organisatie en  weet dit te borgen richting Smart Talent en kandidaten.
  3. WEL is op de hoogte van interne organisatiedoelstellingen en strategie en weet dit te borgen en te koppelen aan de werving & selectie.
  4. WEL is op de hoogte van de lopende transities (zowel tastbaar en ontastbare veranderingen binnen de organisatie) en weet dit te borgen aan de werving & selectie.
  5. WEL zal zorg dragen dat de cultuur en het DNA bewaakt wordt tussen de organisatie, Smart Talent en kandidaten.

Interesse?

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by