WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL Mobiliteit aan de slag bij Nationale Politie

politiewagens

WEL is sinds 2018 werkzaam bij de Nationale Politie. Het ondersteunen en optimaliseren van het landelijk tactisch wagenparkbeheer is onderdeel van de opdracht. Wagenparkbeheer krijgt een andere dimensie wanneer het om meer dan 15.000 voertuigen gaat! Een complex maar uitdagend project waarin centraal staat de Nationale Politie vooruit te helpen.

Een deel van het project bestaat uit procesoptimalisatie van voertuig in bedrijf stellen; het zogeheten “turn-key” opleveren van voertuigen. Bij het opleveren van turn-key voertuigen komt meer kijken dan je zou denken. Een noodhulpvoertuig bijvoorbeeld bevat in- en opbouw zoals ladekasten, stuk-inventaris en mobiele voertuig ICT, die gekoppeld moet worden aan één van de 11 eenheden. Afgebakende materie, maar de complexiteit wordt verhoogd door de geografische spreiding door heel Nederland. In heel het korps eenduidige processen en werkwijzen implementeren is een mooie uitdaging, omdat de aflevering van een voer- of vaartuig in Groningen compleet anders kan zijn dan in Den Haag.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by