WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL Nieuwjaarsborrel & 10-jarig jubileum

In 2019 bestaat WEL 10 jaar. Het afgelopen jaar heeft WEL grote veranderingen doorgemaakt, waaronder een volledig verbouwd kantoor en het aannemen van nieuwe WELLER’s. Allemaal redenen voor een feestje!  

Op vrijdag 11 januari 2019 heeft WEL met zo’n 50 partners, klanten en familieleden een toast uitgebracht op het nieuwe jaar en het aankomend 10-jarig bestaan. Over de locatie hebben we niet lang na hoeven denken, ons nieuwe kantoor natuurlijk!   

Om de aankomst en vertrek van bezoekers in goede banen te leiden was er een heuse parkeerwachter aangesteld. Eenmaal binnen stond de champagne klaar en konden de bezoekers een karikatuur van zichzelf laten tekenen door een sneltekenaar. Geïnspireerd op de serie ‘Peaky Blinders’ waren alle WELLERS herkenbaar aan een pet met bijpassende bretels.   

Joël van den Doel heeft in een speech toegelicht hoe hij en Marcel Moor in 2009 WEL zijn gestart en hoe zij door de jaren heen het bedrijf hebben uitgebouwd tot wat het nu is. Nu, 10 jaar later staat er een stabiele, grotendeels zelfsturende organisatie met 12 gedreven mensen in dienst, klaar om nog verder te groeien in het nieuwe jaar.  

Wij, als WELLER’s, kijken terug op een geslaagde borrel en danken alle bezoekers voor hun komst! 

Heeft u onze borrel gemist? Of wilt u de foto’s terugzien? Klik HIER

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by