WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL plaatst engineer / technisch tekenaar bij Avant Projects

botanical-gardens-contemporary-flora-1190898

WEL wordt met regelmaat gevraagd door klanten om mee te denken in hun organisatiestructuur en hoe bestaande functies en nieuwe functies ingevuld kunnen worden. Zo heeft WEL Consulting meegedacht met Avant Projects om invulling te geven aan de groei en ambities van deze leuke organisatie. Vervolgens heeft WEL ook bemiddeld in het aantrekken van een nieuwe engineer bij Avant Projects die zich vooral gaat richten op technische tekeningen (2D en 3D) in onder andere software pakketten en Inventor en Revit.

Avant Projects is een technische tuinbouwleverancier en ontwikkelt, produceert en implementeert klimaat- en energiesystemen in de tuinbouw. Zo hebben ze een ingenieuze irrigatie unit ontwikkeld die veel ingezet wordt bij grote turn-key projecten in het buitenland. De nieuwe engineer zal onder andere tekeningen in 2D en 3D verzorgen rondom deze tuinbouwsystemen.

WEL wenst de nieuwe engineer Julian van Zanten heel veel succes in zijn nieuwe job bij Avant Projects!

Wilt u ook weten wat WEL kan doen voor uw organisatie betreffende organisatieadvies, organisatiestructuur, organisatieprocessen, functies, profielen of personeelsbemiddeling? Neem dan contact op met Joël van den Doel via info@welcompany.nl.

Avant Projects WEL Consulting

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by