WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL Roadrunner werkt aan de toekomst

Rick RR

WEL Company is altijd bezig met verbeteren, zo ook onze assetmanagement software WEL Roadrunner

WEL Roadrunner streeft ernaar om klanten maximaal structuur, overzicht en grip op hun wagen- materieel- en machinepark te bieden. Dit doen wij momenteel door efficiënte assetmanagement software te implementeren bij klanten welke de beheerprocessen ondersteunt en daarnaast voorziet van de benodigde stuurinformatie. Hierdoor hebben onze klanten continu inzicht in kosten, keuringen, gebreken en onderhoud van hun voertuigen en assets.

Om nog meer grip te kunnen geven is WEL Roadrunner momenteel de toegevoegde waarde van de koppeling van voertuigtelematica aan onze software aan het onderzoeken. Een potentiële uitbreiding en koppeling met de data die voertuigtelematica aan de WEL Roadrunner software levert, kan realtime inzicht verschaffen over de staat van het wagen- en materieelpark. Afwijkingen kunnen dan worden gesignaleerd en dan kan er ook direct worden ingegrepen en bijgestuurd.

Door constant mee te denken met onze klanten en hun behoeften en vanuit daar onze software door te ontwikkelen, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn!

Klik hier voor meer informatie over WEL Roadrunner.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by