WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL wenst Mathijs veel succes met afstuderen!

Foto MK bewerkt

Sinds 10 februari 2020 ben ik als stagiair aan de slag bij WEL Company om mijn laatste stap te zetten richting mijn bachelor Automotive Engineering aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn naam is Mathijs Vijverberg en zoals mijn opleiding al doet vermoeden ben ik iemand die gek is op de techniek van zo ongeveer alles wat op zich op wielen voortbeweegt. Er is daarnaast nog een ding dat ik nog leuker vind dan de techniek en dat is het in hun kracht zetten van mensen die zich bezig houden met techniek, mobiliteit en procesoptimalisatie.

Voordat ik bij WEL aan de slag ging, hield ik mij bezig als service adviseur binnen een autobedrijf. Tijdens mijn werk heb ik ontdekt hoe tof het is om te werken in een team waarbij ik de verantwoordelijkheid heb om het proces binnen de werkplaats onder controle te houden en samen te werken met mensen met dezelfde interesse in combinatie met uiteenlopende specialisaties. In de komende periode ga ik mij richten op het effect van Mobility as a Service (MaaS) op het dealerbedrijf en hoe het dealerbedrijf hierop voorbereid dient te worden. Een onderwerp waar mijn ervaring met het proces binnen een dealerbedrijf nog goed van pas kan komen!

Ik kijk heel erg uit naar de komende afstudeerperiode bij WEL. Een periode waarin ik hoop veel te leren, te zien en te proeven van het vak consultancy en wat daar allemaal bij komt kijken.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by