WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WELkom Hanne!

alphabet-arms-raised-balloons-1389101

Even voorstellen

Op maandag 2 september ben ik begonnen met mijn Traineeship bij WEL Company. Hiervoor heb ik mijn bacheloropleiding politicologie met een specialisatie in internationale betrekkingen behaald aan de universiteit Leiden. Vervolgens heb ik een masteropleiding Entrepreneurship & Innovation behaald aan de Universiteit Lund, Zweden. Ik houd wel van een uitdaging: door het volgen van deze praktijk georiënteerde opleiding heb ik mijn grenzen letterlijk en figuurlijk verlegd. 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in internationale gebeurtenissen die een impact hebben op de maatschappij. Waarom gaan dingen “zoals ze gaan”? Waarom gebeurt het überhaupt? Belangrijker misschien nog: ik wil weten hoe je problemen kunt óplossen. Door de opkomst van toenemend slimmere technologieën zijn er veel kansen, maar ook uitdagingen. Doordat de aard van verschillende producten en processen steeds complexer wordt, is het een uitdaging om deze efficiënt en effectief naar het gewenste resultaat te brengen. Natuurlijk zijn er ook kansen: voor vernieuwende samenwerkingsprojecten met onconventionele partijen bijvoorbeeld!

WEL Company stelt: je moet niet harder werken, maar slimmer. Dat is een uitspraak waar ik me 100% in kan vinden. Als jong bedrijf met een focus op technische organisaties, gaat WEL Company nu door een interessante groei en leercurve. Ik ga veel inhoudelijke, praktische kennis opdoen over een projectmatige manier van werken waarbij er veel kansen zijn om eigen ideeën toe te passen.

Officieel val ik onder de divisie WEL Consulting, waar de focus ligt op het adviseren over hoe projecten en processen het meest efficiënt ingericht kunnen worden.  Ook zal ik mij bezig houden met andere divisies, zodat ik alle inhoudelijke know-how heb. Ik ben heel enthousiast om mij binnen WEL te ontwikkelen tot consultant met een scherp gevoel voor het identificeren van nieuwe business proposities welke bijdragen aan verduurzaming!

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by