WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WELkom Wim!

dock-feet-footwear-128299

Vanaf 2 augustus ben ik werkzaam als consultant bij WEL Company. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Quality Assurance engineer en als Lean consultant. Daarvoor werkte ik voor verschillende auto-importeurs in adviserende en commerciële rollen.

Vanuit het oogpunt van optimale klanttevredenheid en vanuit de bedrijfsmatige kant heb ik me verdiept in de processen binnen het dealerbedrijf met het doel die te analyseren en te verbeteren. Ik heb verandertrajecten opgezet op aftersales en sales gebied. Daarbij heb ik projecten doorgevoerd met het ‘sturen op cijfers’. Mijn kennis en ervaring van Lean Six Sigma gebruik ik om processen in kaart te brengen, ze te optimaliseren en er structuur in aan te brengen.

De combinatie om bij WEL Company ‘orde op zaken’ & ‘vooruitgang’ bij klanten te creëren door het uitvoeren van onderzoek, het geven van advies en het implementeren van de oplossing spreekt mij erg aan. Zowel door mijn ervaring en drijfveren. In mijn visie op verbetering van organisaties zijn oprechte interesse in de klant én gemotiveerde medewerkers absolute voorwaarden voor resultaatsverbetering. Dat is de sleutel. Het motiverend coachen en meekrijgen van medewerkers/collega’s, samen de schouders er onder zetten, is voor mij de inspiratie voor continue verbeteringstrajecten.

Binnen de divisie WEL Mobiliteit start ik met projecten voor het inregelen van beheer van tweewielers en drones. Met veel plezier en enthousiasme draag ik bij aan de verdere ontwikkeling van WEL Company en haar klanten en kijk uit naar een waardevolle samenwerking.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by