WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

WEL zoekt een leuke (en goede) trainee / junior consultant of junior projectmanager

Wil jij als trainee / junior net zo veel zeggenschap als de directeur? Wil jij zelf beslissen hoe lang je op vakantie gaat? Heb je geen behoefte aan vaste werktijden? Werken bij WEL Company betekent dat jij de teugels in handen hebt, bij WEL beslis jij!

WEL Company groeit. En jij kan daar een onderdeel van zijn. Binnen 1,5 jaar tijd word je klaargestoomd om als zelfstandig consultant en/of projectmanager aan de slag te gaan. En niet zomaar bij een bedrijf, maar bij een bedrijf die een unieke cultuur, visie en werkwijze hanteert. Een regelloos bedrijf, met heel veel vrijheid (maar met de gevraagde en nodige discipline). Bij WEL werken geen afgestudeerden met een ‘zesje’, maar toppers. Stuk voor stuk, allemaal een eigen karakter, allemaal een eigen kracht, maar allemaal WEL! 

Twee dagen per week volg je een pittig studie/trainingsprogramma bestaande uit vier basismodulen (Assetmanagement, Kwaliteit & Efficiency, Consultancy en Product Development). Parallel aan de inhoudelijke modulen volg je de module ‘Persoonlijke ontwikkeling’, waarin je begeleid en gecoacht wordt door je eigen mentor (senior consultant) om de juiste stappen op het juiste moment te maken die een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling.

Naast dat je onderstaand studieprogramma volgt werk je als junior consultant / projectmanager onder een ervaren consultant binnen klantprojecten. Enkele voorbeelden van projecten:

WIE BEN JIJ?

Jij weet met flair en op ten duur met  inhoud de gunfactor voor WEL te creëren. Jij hebt gevoel voor consultancy en/of projectmanagement én affiniteit met de automotive/mobiliteitsbranche of de technische sector. Jij bent (of wordt) een ster in het verbeteren van processen, weet hoe je mensen mee kunt krijgen in een verandering en je bent op je plek zowel binnen een werkplaats als een kantoor. Jij bent ambitieus, innovatief en een gentle(wo)man.

  • HBO / WO afgestudeerd
  • Karakter: humor, discipline, bevlogen, jong van geest
  • Aantoonbare affiniteit met techniek of technische sector
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs B

WAT GA JE DOEN?

Jij gaat ‘orde op zaken’ & ‘vooruitgang’ creëren bij klanten. Dit doe je door het uitvoeren van gedegen onderzoek en het geven van onderbouwd advies vanuit een lange termijn advies. In veel gevallen blijft het niet alleen bij advies, maar mag jij ook zorg dragen voor de implementatie. Daarnaast zal je met regelmaat sparringpartner zijn voor zowel de klant als je WEL-collega.

INTERESSE? Ben jij een WELLER?

Download hier de flyer van het WEL Traineeship. Meer info of solliciteren?
CV + Motivatie = Reactie!

Neem contact op met Joël van den Doel op info@welcompany.nl of bel 0174 73 04 19.

Wil je lezen hoe Jasper zijn eerste blok van het WEL Traineeship heeft ervaren? Lees hier zijn blog.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

INFO@WELCOMPANY.NL

+31 (0) 174 730 419

KVK 73268054

BTW NL859429726B01

Joël van den Doel

J. (Joël) van den Doel
Uw contactpersoon

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by