WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

TRAINEESHIP

WEL Company groeit. Om deze groei op een gezonde manier te continueren heb jij de kans om trainee te worden bij WEL. Binnen 1,5 jaar word je klaargestoomd om als zelfstandig consultant of accountmanager aan de slag te gaan.

Naast je dagelijkse werkzaamheden als junior consultant of accountmanager volg je een pittig studieprogramma bestaande uit drie basismodulen (Assetmanagement, Kwaliteit & Efficiency, Consultancy). Indien deze drie modulen voldoende (en naar tevredenheid) zijn afgesloten volg je een keuzemodule die bepalend wordt voor je uiteindelijke functie en werkzaamheden (ligt je ambitie in de consultancy dan kies je voor de module ‘Product Development’, word je liever accountmanager, kies dan voor ‘Marketing & Sales’).

Parallel aan de inhoudelijke modulen volg je de module ‘Persoonlijke ontwikkeling’, waarin je begeleid en gecoacht wordt door je eigen mentor (senior consultant) om de juiste stappen op het juiste moment te maken die een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling.

WEL Traineeship

Naast dat je bovenstaand studieprogramma volgt werk je als junior consultant of junior accountmanager onder een ervaren consultant of ervaren accountmanager binnen (potentiële of lopende) klantprojecten. Enkele voorbeelden van projecten:

  • Gemeente Rotterdam: Verduurzamen en certificeren van transportsector in regio Rotterdam
  • Veiligheidsregio Zuid-Limburg: Efficiency- en kwaliteitsverbetering wagenpark- en materieelbeheer
  • Irado NV: Implementeren van assetmanagement (voertuigen, equipment en containers)
  • Spaarnelanden NV: Opstellen en begeleiden van inkoop en aanbestedingen wagenpark en materieel
  • Amfors Groep: Outsourcing wagenpark- en materieelbeheer
  • Kia Motors Nederland: Begeleiden en coachen van het dealernetwerk (processen en klanttevredenheid)
  • AD Autobedrijven: Marktonderzoek en ondersteuning in marktpositionering binnen de autobranche

Ben jij niet vies van je mouwen opstropen? Ben je secuur, gestructureerd en gedetailleerd? Denk je dat je het aankan om een pittig studieprogramma te volgen in combinatie met een zware job? Ben je bereid jezelf tegen te komen? Ben je bereid om boven jezelf uit te stijgen? Solliciteer dan bij WEL door middel van een goed CV en een onderscheidende motivatiebrief (waarom jij en niet een ander?).

Heb je een HBO of WO diploma (studierichting: engineering met commercieel/bedrijfskundig uitstroomprofiel / technische bedrijfskunde)? Heb je affiniteit met techniek en werkplaatsen? Denk jij bij WEL te passen? Ben je ambitieus? En wil jij jezelf en je omgeving overtreffen? Solliciteer dan vandaag nog!

Alleen na aanlevering van een goede brief en een net CV kan je in aanmerking komen als trainee (in de functie junior consultant of junior accountmanager). Daarnaast zal eerst een assessment plaats vinden en een gesprek met een medewerker die het traineeship bij WEL afgerond heeft.

Download hier de flyer van het WEL Traineeship. Meer info of solliciteren? Neem dan contact op met Joël van den Doel op info@welcompany.nl of bel 0174 – 73 04 19.

Wil je lezen hoe Jasper zijn eerste blok van het WEL Traineeship heeft ervaren? Lees hier zijn blog. 

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

INFO@WELCOMPANY.NL

+31 (0) 174 730 419

KVK 73268054

BTW NL859429726B01

Joël van den Doel

J. (Joël) van den Doel
Uw contactpersoon

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by