Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
WEL Consulting zorgt voor grip, rust en structuur. We creëren verbinding tussen operationele, tactische en strategische processen vanuit de Lean filosofie.

EVEN KENNISMAKEN!

WEL Consulting is een consultancybureau gericht op de organisaties die een duidelijke link met techniek hebben. We zorgen voor overzicht door projectmanagement, procesoptimalisatie, onderzoek & advies en opleiding, training & coaching.

 

onze doelgroep

WEL Consulting richt zich op organisaties die vooruit willen, die hun organisatie en communicatie willen optimaliseren. We richten ons op projecten, processen, onderzoek, advies en opleidingen in diverse vormen. Daarbij gebruiken we onze expertise in de technische of techniek-gerelateerde branche en schakelen we moeiteloos tussen werkvloer en management.

We zijn actief bij technische of techniek-gerelateerde organisaties (zoals auto-importeurs dealerholdings en garageketens), overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, politie en defensie), MKB-bedrijven in de technische sector, onderwijsinstellingen, de infrabranche, afvalverwerkingsbedrijven en bouwbedrijven.

onze doelstelling

WEL Consulting heeft als doel u en uw organisatie meer grip en overzicht te bieden op en over uw projecten en processen. Door onderzoek en advies geven we handen en voeten aan de ontwikkeling van uw organisatie. Door mensen op te leiden en te trainen geven we hen de vaardigheden die ze nodig hebben voor mooie resultaten. De audits en scans geven u een actueel beeld van wat er speelt of nodig is binnen uw organisatie.

Daarbij kijken we niet naar momentopnames, maar vinden we het belangrijk dat de resultaten die behaald worden duurzaam zijn en opgevolgd kunnen worden. We versterken de bestaande organisatie en hechten veel waarde aan heldere en praktisch communicatie.

onze werkwijze

WEL Consulting gaat uit van de behoefte van u als klant. We werken in onze projecten altijd volgens een duidelijke fasering (op basis van de IPMA denkwijze en de DMAIC-cyclus) waarbij u per fase exact weet wat de te nemen stappen en op te leveren resultaten zijn. Op deze manier weet u precies wat u krijgt en wordt u tussentijds steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en resultaten.

Wij vinden het belangrijk dat we goede relaties opbouwen met mensen waar we mee samenwerken. Ook zijn we steeds in ontwikkeling, gaan we wat we vandaag doen, morgen nog beter doen. We richten ons op duurzaamheid en innovatie, zodat onze acties vandaag, een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

WERKEN BIJ WEL?

WAT WIJ

Van het implementeren van het 5S-model (Lean in de werkplaats) tot en met het verbeteren van klanttevredenheidsprocessen of het efficiënt inrichten van een productielijn, WEL Consulting kan het en doet het. WEL Consulting richt al haar diensten op het creëren van overzicht en grip binnen de technische sector.

 PROJECTMANAGEMENT

 1. Leiden, begeleiden of ondersteunen in projectmanagement (IPMA)
 2. Interim-management in de technische sector
 3. Interim-projectleiderschap

  PROCESOPTIMALISATIE

 1. Procesinrichting- en optimalisatie (Lean Six Sigma)
 2. Werkplaats- en magazijnoptimalisatie
 3. Opstellen en implementeren van proceshandboeken
 4. Implementatie 5S (Lean) & ‘Visueel Management’

ONDERZOEK & ADVIES

 1. Marktonderzoek en (strategisch) advies
 2. Organisatieadvies
 3. Klanttevredenheidsonderzoek
 4. Ondersteuning en begeleiding in certificering Erkend Duurzaam (automotive)

OPLEIDING, TRAINING & COACHING

 1. Ontwikkelen en verzorgen van opleidingen en trainingen, workshops en lezingen (in: kwaliteit, communicatie, bedrijfspsychologie, organisatiekunde, veranderkunde, klanttevredenheid, procesmanagement,Lean Six Sigma, werkplaatsmanagement, fleetmanagement (wagenpark, machinepark en materieelpark), projectmanagement (IPMA), projectengineering, logistiek, duurzaamheid)
 2. Ontwikkelen en verzorgen van courses/colleges in het onderwijs (MBO, HBO en WO)
 3. Advies in onderwijsvernieuwing (op strategisch en tactisch niveau)
 4. Begeleiding van docenten en studenten in onderzoeken en projecten

 AUDITS, SCANS & MYSTERY SHOPPING

 1. Kwaliteitsaudits
 2. Lean 5S audits
 3. Werkplaatsscans (inclusief operationeel advies)
 4. Mystery Shopping (sales, aftersales, zakelijke dienstverlening en/of in de technische sector)

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NIEUWS

WEL & Neo-Mundo

Introductie Mijke Eggink, eigenaar van Neo-Mundo, was gefascineerd over de theorieën over autonomie en zelfsturing binnen organisaties. Zij gelooft erin dat autonomie en eigenaarschap zorgen

Lees verder

WELkom Hanne!

Even voorstellen Op maandag 2 september ben ik begonnen met mijn Traineeship bij WEL Company. Hiervoor heb ik mijn bacheloropleiding politicologie met een specialisatie in

Lees verder

WELkom Judit!

Judit Kovács is deze week in dienst gekomen bij WEL Company. Zij gaat de divisie WEL Consulting ondersteunen met haar LEAN expertise en specialisatie in

Lees verder
Gered Gereedschap ambassadeur
Ambassadeur
Lean Six sigma
Gecertificeerd
IPMA international project management association
Gecertificeerd
CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Geregistreerd

KLANTEN

Enkele referenties waar we onze expertise mochten inzetten.

NEEM OP

Nieuwsgierig? Of op zoek naar advies, ondersteuning of training in een van onze expertises? Neem contact op of vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

INFO@WELCONSULTING.NL

+31 (0) 174 730 419

KVK 73268054

BTW NL859429726B01

Marcel Moor

ing. M. (Marcel) Moor
Uw contactpersoon

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by