Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
WEL Engineering onderzoekt, ondersteunt en begeleidt ondernemingen in technische uitdagingen, processen, systemen en projecten.

EVEN KENNISMAKEN!

WEL Engineering voert uitstoot- en verbruiksonderzoek uit en biedt ondersteuning in projectengineering en procesengineering voor techniekgerelateerde uitdagingen.

ONZE doelgroep

WEL Engineering richt zich op organisaties die vooruit willen en daarvoor technische ondersteuning nodig hebben. Dit kan in de vorm van support in technische oplossingen, innovatie, onderzoek, het verrichten van metingen, ontwerpen (CAD), projectengineering, procesengineering en procesbegeleiding rondom 3D-printing.

Wij zijn actief binnen de automotive (zoals voertuigdealers, voertuigimporteurs, voertuigfabrikanten), olie,- brandstof en additiefproducenten, transport- en busbedrijven, horticulture (zoals technische tuinbouwleveranciers) , marine- & offshore, technische fabrikanten en overige technisch gedreven organisaties.

Daarnaast zijn onze engineers ook actief in de Race Engineering, vanaf het ontwikkelen van componenten, het rijklaar maken van circuitauto’s tot en met het verzorgen van rijtrainingen en racecursussen.

ONZE doelstelling

WEL Engineering heeft als doel uw organisatie grip en overzicht te bieden binnen technische projecten en processen, maar daarnaast ook in uitvoering van technisch onderzoek en ontwikkeling. We doen dit voor organisaties die bepaalde technische expertise missen, maar ook voor organisaties die gewoon ‘handen te kort hebben’.

Onze feeling en liefde voor techniek, procesmatig handelen en de persoonlijke werkwijze van onze engineers, zetten we graag in om u vooruit te helpen.

ONZE werkwijze

WEL Engineering gaat uit van de behoefte van u als klant. We werken in onze projecten altijd volgens een duidelijke fasering (op basis van de IPMA denkwijze en de DMAIC-cyclus) waarbij u per fase exact weet wat de te nemen stappen en op te leveren resultaten zijn. Op deze manier weet u precies wat u krijgt en wordt u tussentijds steeds op hoogte gehouden van de voortgang en resultaten.

Wij vinden het belangrijk dat we goede relaties opbouwen met mensen waar we mee samenwerken. Ook zijn we steeds in ontwikkeling, gaan we wat we vandaag doen, morgen nog beter doen. We richten ons op duurzaamheid en innovatie, zodat onze acties vandaag, een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

WERKEN BIJ WEL?

WAT WIJ

Van het verrichten van emissiemetingen tot en met begeleiding van alle processen rondom 3D-printing, de engineers van WEL werken allemaal zeer gestructureerd, projectmatig en mensgericht. Onze engineers kunnen WEL communiceren!

 UITSTOOT- & VERBRUIKSMETINGEN

 1. Uitstootmetingen door middel van een vermogensbank en emissieapparatuur (gekoppeld aan een analyserapportage en eventueel advies)
 2. Brandstofverbruiksmetingen door middel van een vermogensbank en flowmeters (gekoppeld aan een analyserapportage en eventueel advies)
 3. Onderzoek naar het gebruik van alternatieve brandstoffen (zoals biodiesel, GTL, LNG & CNG), brandstofadditieven en overige brandstoftoevoegingen

ONDERSTEUNING IN TECHNISCH ONDERZOEK & ONTWIKKELING

 1. Aerodynamica
 2. Thermodynamica
 3. Verbrandingsmotoren
 4. Mechanica
 5. Materiaalkunde
 6. Hydrauliek
 7. Pneumatiek

CAD-TEKENINGEN & 3D-PRINTING

 1. Tekenen/ontwerpen van producten (van schets tot gedetailleerde en/of technische tekeningen)
 2. Maken van praktische en bruikbare 2D, 3D en technische CAD-tekeningen
 3. Advies en begeleiding in 3D-printing

 PROJECT- & PROCES ENGINEERING

 1. Ondersteunen, begeleiden en implementeren van projectengineering
 2. Creëren van overzicht en structuur in engineeringsprojecten
 3. Aanreiken van projecttools voor engineeringsprojecten, afgeleid van de methoden: Lean Six Sigma (LSS: DMAIC), Design for Six Sigma (DfSS: DMADV) en IPMA
 4. Koppelen van gebruikerswensen aan technische specificaties door middel van het opstellen van bijvoorbeeld een Quality Function Deployment (QFD)
 5. Ondersteunen, begeleiden en implementeren van systeemintegratie
 6. Ondersteunen, begeleiden en optimaliseren van ontwerp- en engineeringsprocessen

race WEL EngineeringRACE ENGINEERING

 1. Prepareren (technisch rijklaar maken) van circuitvoertuigen (zowel particulier als profs)
 2. Onderhouden, controleren en afstellen van circuitvoertuigen (vaak weten reguliere/commerciële garages geen raad met onderhoud, reparaties en afstellen/tunen van circuitvoertuigen)
 3. Ontwikkelen/verbeteren van voertuigcomponenten (gericht op circuitrijden), zoals: ontwerpen/ontwikkelen cockpitpanelen, ontwerpen/ontwikkelingen aerodynamische toepassingen, verbetering wegligging, gewichtsbesparing, afstelling onderstel en wielophanging, koelingsverbetering, veiligheidsverbetering, toepassing & kwaliteitscontroles regelgeving circuit
 4. Advies & ondersteuning in het verbeteren van engineeringsprocessen van een raceteam
 5. Ondersteuning, begeleiding en coaching van (startende) raceteams en berijders

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NIEUWS

WEL bestaat 10 jaar!!!

Woensdag 13 mei 2009 was een historische dag, WEL Mobiliteit werd geboren! Toen bestond WEL nog uit twee enthousiaste doorzetters, Marcel & Joël, die samen

Lees verder
WEL Company kernwaarden mensen vooruitgang morgen wereld dialoog plezier verbeteren reduceren verspillingen waardering milieu duurzaam ondernemen

WEL duurzaam ondernemen

WEL zorgt voor toekomst bestendigheid Wij als WELLER’s werken vaak maar een beperkte tijd bij onze klanten. Meestal zijn het periodes van een paar maanden

Lees verder
Gered Gereedschap ambassadeur
Ambassadeur
Lean Six sigma
Gecertificeerd
IPMA international project management association
Gecertificeerd
CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Geregistreerd

KLANTEN

Enkele referenties waar we onze expertise mochten inzetten.

NEEM OP

Nieuwsgierig? Of op zoek naar uitstoot- en verbruiksonderzoek, ondersteuning bij technisch onderzoek & ontwikkeling of projectbegeleiding en project/procesmanagement? Neem contact op of vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welengineering.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 73268054

BTW NL859429726B01

Joël van den Doel

J. (Joël) van den Doel
Uw contactpersoon

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by