Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die WEL Mobiliteit kan bieden voor uw wagenpark, materieelpark en machinepark.

EVEN KENNISMAKEN!

WEL Mobiliteit is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van mobiliteit en beheer van: wagenpark, materieelpark en machinepark.

onze doelgroep

WEL Mobiliteit richt zich op organisaties die hun wagenpark zo efficiënt en duurzaam mogelijk willen inzetten. Daarbij richten we ons niet alleen op personenwagens, maar ligt onze kracht ook in het beheer van specialistische voertuigen, machines en materieel. Zo zijn we actief bij overheidsorganisaties, veiligheidsregio’s, waterschappen, MKB-bedrijven (zowel zakelijke dienstverlening als aannemers en bouwbedrijven), afvalverwerkers en groenvoorziening.

ONZE DOELSTELLING

WEL Mobiliteit heeft als doel u en uw organisatie meer grip en meer overzicht te bieden op en over uw wagenpark. Door structuur aan te brengen en deze te waarborgen in heldere lean processen, zorgen we voor kostenbesparing, duurzaamheid, efficiëntie en functionaliteit.

Om echt grip te hebben en goed te kunnen beheren moet bekend zijn wat er echt gevraagd wordt van het wagenpark. Een functioneel wagenpark kan onder de streep buitensporig duur zijn. Een wagenpark waarop vooral bezuinigd wordt is niet altijd duurzaam. Daarom zoeken wij voor een optimaal wagenpark naar de ideale afstemming tussen kosten, duurzaamheid. efficiëntie en functionaliteit.

ONZE WERKWIJZE

WEL Mobiliteit gaat uit van de behoefte van u als klant. Op basis daarvan zetten we een concreet en duidelijk project op (volgens de IPMA denkwijze en DMAIC-cyclus) waarbij u per fase exact weet wat de te nemen stappen en op te leveren resultaten zijn. Op basis van helder onderzoek geven we praktische adviezen die u en uw wagenpark vooruit helpen.

Wij vinden het belangrijk dat we goede relaties opbouwen met mensen waar we mee samenwerken. Ook zijn we steeds in ontwikkeling en gaan we wat we vandaag doen, morgen nog beter doen. We richten ons op duurzaamheid en innovatie, zodat onze acties vandaag, een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

WERKEN BIJ WEL?

WAT WIJ

Van een quickscan tot en met de totale verduurzaming van uw wagenpark. WEL Mobiliteit biedt diverse diensten en producten voor wagenparken, materieelparken, machineparken (of een combinatie daarvan).

Fleetmanagement

Professioneel beheren van uw wagenpark, materieelpark en machinepark (inclusief ROB-beheer), op project- of abonnementsbasis, modulair uit te breiden met in- en verkoopservice en levering van brandstofpassen. Volledige ontzorging op dit gebied is ook mogelijk.

Quickscan wagenpark

Snel een rapportage en advies over de fysieke, financiële en duurzaamheidsstatus van uw wagenpark, materieelpark en machinepark.

Advies wagenpark en wagenparkbeheer

Het in kaart brengen van de fysieke, financiële en duurzaamheidsstatus van uw wagenpark, materieelpark en machinepark, processen, visie en mobiliteitsbeleid, beheer en inzet van voertuigen, machines of materieel.

Samenstellen nieuw wagenpark

Samenstellen van een optimaal wagenpark met focus op kostenreductie, efficiencywinst, duurzaamheid (uitstootreductie), stijging van functionaliteit en waarborging door middel van proces- en beheeroptimalisatie.

Begeleiding aanbestedingen

Ondersteuning en ontzorging bij automotive gerelateerde aanbestedingen. Van het opstellen van een Pakket van Eisen (QFD) tot en met uitvoering van de gehele aanbesteding.

Training wagenparkbeheerder

Ondersteuning, training of coaching van wagenpark- en materieelparkbeheerders op abonnementsbasis.

Rijtrainingen

Verzorgen van theorie- en praktijktrainingen voor Veilig en Zuinig rijden, rijbewijzen, Code 95, logistieke- en veiligheidsopleidingen (VCA) en beroepsopleidingen.

Verzekeringsscan

Check van polisdekking, risico’s, clausules en premies. Periodieke controles op schadedossiers, afhandeling van schadetrajecten, implementatie van schadepreventie-trajecten.

Verkoop specialistische voertuigen

Ondersteuning bij verkoop (en exporteren) van politie-, ambulance-, en brandweervoertuigen, vuilniswagens, veegvoertuigen en gladheidbestrijdingsvoertuigen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NIEUWS

WEL & gemeente Maassluis

Assetbeheer & organisatieontwikkeling Gemeente Maassluis, in regio Rijnmond, heeft ongeveer 32.000 inwoners. De gemeente gaat elke dag hard aan de slag om de stad zo

Lees verder

WELkom Wim!

Vanaf 2 augustus ben ik werkzaam als consultant bij WEL Company. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Quality Assurance engineer en als Lean

Lees verder

Praktijktest

Wat is nu eigenlijk een praktijktest? Dat is een vraag die wij vaak krijgen tijdens een kennismakingsgesprek met een potentiële opdrachtgevers die van plan zijn

Lees verder

WEL bestaat 10 jaar!!!

Woensdag 13 mei 2009 was een historische dag, WEL Mobiliteit werd geboren! Toen bestond WEL nog uit twee enthousiaste doorzetters, Marcel & Joël, die samen

Lees verder
Gered Gereedschap ambassadeur
Ambassadeur
Lean Six sigma
Gecertificeerd
IPMA international project management association
Gecertificeerd
CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Geregistreerd

KLANTEN

Enkele referenties waar we onze expertise mochten inzetten.

NEEM OP

Nieuwsgierig? Of op zoek naar concrete dienstverlening die uw wagenpark vooruithelpt? Neem contact op of vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

bandijkweg 46A, 2676 LJ maasdijk

info@welmobiliteit.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 73268054

BTW NL859429726B01

Marcel Moor

ing. M. (Marcel) Moor
Uw contactpersoon

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by