Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
WEL Roadrunner is de slimme software die u uw wagen- en materieelpark op een professionele en eenvoudige manier laat beheren.

EVEN KENNISMAKEN!

WEL Roadrunner is een modulair opgebouwde tool die direct inzicht geeft en helpt bij het efficiënt beheren van uw wagenpark, machinepark of materieelpark

onze doelgroep

WEL Roadrunner richt zich op organisaties die grip en inzicht willen op hun wagenpark door middel van slimme, tijdbesparende software. Door het gebruik van onze modulaire software, kunt u in één oogopslag zien hoe functioneel en efficiënt uw wagenpark functioneert. Daarnaast kunnen organisatie door middel van WEL Roadrunner kosten besparen en sturen op duurzaamheid in en rond het wagenpark.

Omdat de software modulair is opgebouwd en volledig op maat te maken, is WEL Roadrunner ideaal voor wagenparken, machineparken of materieelparken van overheidsorganisaties, veiligheidsregio’s, waterschappen, MKB-bedrijven (zowel zakelijke dienstverlening als aannemers en bouwbedrijven), afvalverwerkers en groenvoorziening. Het maakt daarbij niet uit of het wagen- of machinepark aangekocht of geleased wordt.

onze doelstelling

WEL Roadrunner is een product van WEL Company en is ontwikkeld vanuit de vraag van overheidsorganisaties en het bedrijfsleven. Diverse organisaties waar verschillende bedrijfsdivisies van WEL Company onderzoeks- en adviestrajecten hebben uitgevoerd, liepen tegen het probleem aan dat er geen eenvoudige en betaalbare software op de markt was. WEL Roadrunner heeft daar verandering in gebracht en biedt nu een totaalpakket voor het beheren en sturen op financiële cijfers en uitstoot.

onze werkwijze

WEL Roadrunner is samengesteld vanuit het oogpunt van de fleetbeheerder die kosten wil besparen, meer grip wil hebben op het wagen- of materieelpark en wil sturen op uitstoot, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit van het wagen- of materieelpark. Onze software is webbased en alle data en documentatie wordt opgeslagen in een beveiligde cloud-omgeving. De software geeft heldere rapportages en overzichtelijke dashboard voor onder andere TCO (Total Cost of Ownership) en RCU (Real Cost of Use).

Wij vinden het belangrijk dat we goede relaties opbouwen met mensen waar we mee samenwerken. Ook zijn we steeds in ontwikkeling, gaan we wat we vandaag doen, morgen nog beter doen. We richten ons op duurzaamheid en innovatie, zodat onze acties vandaag, een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

INLOGGEN BIJ WEL ROADRUNNER

WAT WIJ

WEL Roadrunner is een cloud-oplossing en hanteert een prijsmodel gebaseerd op een prijs per maand per gebruiker. Er zijn drie verschillende typen gebruikers beschikbaar. Wij adviseren u graag welk type gebruiker het beste bij uw organisatie past.

onze speerpunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen investeringskosten (maandelijks opzegbaar)
  • Volledig webbased (in de cloud)
  • Overzicht en sturing Total Cost of Ownership (TCO) & Real Cost of Use (RCU)
  • Betaalbaar! U verdient WEL Roadrunner vanzelf terug door uw wagen- en machinepark optimaal en efficiënt te beheren
  • Sturing op duurzaamheid
  • Automoatische koppeling met technische voertuiggegevens vanuit het RDW
  • Eenvoudig rapportages genereren
Koppeling
RDW RijksDienst voor Wegverkeer WEL roadrunner
Koppeling
crkbo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs docent
Geregistreerd
Gered Gereedschap ambassadeur
Ambassadeur

demo wel roadrunner

Bekijk enkele afbeeldingen van WEL Roadrunner om een indruk te krijgen van de mogelijkheden binnen het programma. Indien u geïnteresseerd bent, vraag dan gerust een gratis demo aan, zodat u een maand lang de software (webbased) kunt testen met een maximum van 10 objecten.

Pakketten & Tarieven

WEL Roadrunner is een cloud-oplossing en hanteert een prijsmodel gebaseerd op een prijs per maand per gebruiker. Er zijn drie verschillende typen gebruikers beschikbaar. Wij adviseren u graag welk type gebruiker het beste bij uw organisatie past.

NIEUWS

WEL bestaat 10 jaar!!!

Woensdag 13 mei 2009 was een historische dag, WEL Mobiliteit werd geboren! Toen bestond WEL nog uit twee enthousiaste doorzetters, Marcel & Joël, die samen

Lees verder

WERKEN BIJ WEL?

KLANTEN

Enkele referenties waar we onze expertise mochten inzetten.

NEEM OP

Wilt u een demo aanvragen? Op zoek naar professionele software om uw wagenpark, materieelpark of machinepark op een eenvoudige manier te beheren? Neem contact op of vul het formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

INFO@WELROADRUNNER.NL

+31 (0) 174 730 419

KVK 73268054

BTW NL859429726B01

Annelien van Houwelingen

A. (Annelien) van Houwelingen
Uw contactpersoon

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by