WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

EVEN KENNISMAKEN!

Wie

Danny Miedema

wat

WEL Ambassadeur
Verantwoordelijk voor Sales & Marketing

waarom

Waar ik vooral energie van krijg is om te mogen bouwen in plaats van op de winkel te passen, behoeftes van klanten te vertalen naar innovatieve oplossingen en als ondernemer aan te jagen. Binnen WEL als organisatie en mijn rol is hier alle ruimte voor. Daarnaast heb ik affiniteit met de klantsegmenten waarop WEL zich richt en de issues die daarbinnen spelen.  Het verkopen van oplossingen in plaats van producten of diensten is waar het mij om gaat. Graag ga ik de uitdaging aan om eerst met de klant de oorzaak van een probleem te achterhalen.

De mate van zelfsturing, inspraak, ja zeggen is ja doen-mentaliteit en klantgericht denken binnen WEL spreken mij zeer aan. Als WEL Ambassadeur streef ik samen met de consultants naar de hoogste klanttevredenheid.

Wat kenmerkt mij? Nuchter, doelgericht, energiek, toegewijd, tikkeltje eigenwijs en dol op humor.

favoriet

Met mijn geweldige vriendin en dochter woon ik samen in Haarlem. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen/golf) en houd ik mij bezig met youngtimers. Gezelligheid met een goed glas wijn kan ik ook best WEL waarderen

contact

d.miedema@welcompany.nl

WEL Company

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by