WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

EVEN KENNISMAKEN!

Wie

Hanne Geerse

wat

Trainee Consultant WEL Consulting

waarom

“Orde op zaken stellen voor en met de klant” – zodra ik deze pakkende openingszin had gelezen op de informatieflyer over het Consultant Traineeship, ben ik ervan overtuigd dat ik bij WEL Company aan de slag wil.

Organisaties hebben vaak een idee over hun visie, doelen en resultaten. In de praktijk zie je toch vaak dat dit “wolliger” is dan noodzakelijk om de voorgenomen impact te kunnen realiseren. Met mijn achtergrond in politieke wetenschap en ondernemerschap, weet ik hoe conflicterende belangen en de omvang van organisaties hierbij in de weg kunnen staan. Met mijn analytisch vermogen, doortastendheid en verbindende aanpak, ga ik mij bij WEL ontwikkelen als volwaardig consultant.

Ik heb een scherp oog voor nieuwe kansen en bij WEL wordt je juist aangemoedigd om eigen initiatief te tonen. Door de open bedrijfscultuur waarbij er geen ‘managers’ bestaan, krijg je veel ruimte en dus verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dit is een uitdaging die ik graag aanga!

favoriet

Cultuur

  • Musea: Kröller-Möller, Boijmans van Beuningen
  • Muziek: Fleetwood Mac tot Rammstein, Neil Young tot Paul Kalkbrenner
  • Films: Pulp Fiction, Tinker Tailor Soldier Spy, Blue Jasmin

Reizen

  • Ervaring: In Noorwegen, Zweden & Ierland gewoond
  • Tip: Balkan is een aanrader!
  • Wens: Route 66 door de Verenigde Staten

Ik ben nieuwsgierig en open-minded. Graag onderneem ik nieuwe activiteiten en vind ik het opdoen van verschillende ervaringen belangrijk. Cliché, maar daarom ook waar: “You only live once”. 

contact

h.geerse@welcompany.nl

WEL Consulting

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by