WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

EVEN KENNISMAKEN!

Jan Staps

Wie

Jan Staps

wat

Consultant WEL Consulting

waarom

Prachtig jong, modern en dynamisch bedrijf met een duidelijk visie waarin ik mezelf kan vinden. Verder kijkt WEL op een andere manier naar talent, ze kijken niet wat je al kan maar wat je allemaal zou kunnen in de toekomst. Iets wat veel meer bedrijven zouden moeten doen.

Ik vind het leuk samen met klanten de problemen en uitdagingen aanpakken in het bedrijfsleven. Ik hou van de uitdaging in veelzijdigheid van opdrachten en problemen. Hoe groter het probleem hoe groter de uitdagen. Ik wil graag samenwerken in verschillende teams op diverse niveaus, van receptionist t/m CEO, om processen te optimaliseren door slimmer te werken in plaats van harder.

favoriet

Ik ben sinds 2012 gelukkig getrouwd met Daniëlle en ben trotse vader van twee prachtige dochters, Lisa en Maud. Ik ben eigenaar van het snoepbedrijf Cruijssen Zoetwaren, waarin ik een prachtige traditie sinds 1940 voorzet welke gestart is door mijn opa. Ik ben vaste supporter van Willem II en heb inmiddels 18 jaar een seizoenskaart voor alle thuiswedstrijden. Ik heb twee huisdieren, Golden Retriever Senna en valkparkiet Koko.

contact

j.staps@welcompany.nl

WEL Consulting

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by