WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

EVEN KENNISMAKEN!

Joël van den Doel

Wie

Joël van den Doel

wat

Directie WEL Company
Divisieleider WEL Engineering
Salesverantwoordelijke

waarom

Ik ben vanaf de start van dit mooie bedrijf algemeen directeur, salesverantwoordelijke en mede-eigenaar van WEL Company.
Ik ben een gedreven ondernemer met een passie voor processen en mensen. Beide heb je nodig om vooruitgang te boeken binnen (operationele) bedrijfsprocessen en vanuit die visie verkoop ik onderzoeks- en adviestrajecten op maat.

Daarnaast kan ik erg geniet van het implementeren van nieuwe organisatiemodellen die haaks staan op het conventionele denken. Iets anders doen dan dat we gewend zijn vind ik mooi! Ik kick echt op ‘het zo goed mogelijk faciliteren van totale zelfsturing en autonomie in teams’.

Persoonlijke keywords: visionair, secuur, gestructureerd, doortastend, doorzettingsvermogen, procesgericht, mensgericht, meedenkend, betrokken, ontwikkelingsgericht en gek op bouwen!

favoriet

Ik ben getrouwd met een lieve vrouw en heb drie fantastische kinderen waar ik elke dag van geniet. Naast mijn gezin ben ik gek (bijna bezeten) van voetbal, zowel doen als kijken. Het gaat hierbij voor mij niet alleen om het voetbal zelf, maar alles er omheen; hoe mensen emtioneel verbonden kunnen zijn met zo’n spelletje, de strijd tussen clubs en de passie die mensen hebben in zowel het veld als daarbuiten. Daarnaast hou ik van het opknappen, sleutelen en berijden van oldtimers (auto’s en bromfietsen), ik vind het prettig om in mijn vrije tijd een contrast te ervaren tussen die oude technieken en de moderne technology die ik in mijn dagelijkse werk tegenkom.  

contact

j.vandendoel@welcompany.nl

WEL Company
WEL Engineering

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by