WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

EVEN KENNISMAKEN!

Wie

Judit Kovács

wat

Divisieleider WEL Roadrunner & Consultant WEL Consulting

waarom

Waarom? Waarom doen we het zo? Waarom doen we het eigenlijk…? En hoe werkt het? Dat is wat mij beweegt en vragen wat een WELler durft te stellen zowel naar collega’s als klanten – om er alles uit te halen wat erin zit. Ik ben van een lekkere werkdag voor mezelf en voor de klant: slim (samen)werken om veel en de juiste dingen voor elkaar te krijgen. Ik draag daar graag aan bij door structuur, tools, coaching en training en word enthousiast van mensen processen en tools eigen zien maken. Uitdaging en daarbij de juiste tools en structuur levert de mooiste dingen op: kijk naar WEL!

favoriet

Dansen! Grootste deel van mijn dag/week ben ik een “leider” en omringd door mannen als teammembers, daar breng ik graag balans in door op de dansvloer een volger te zijn en mijn vrouwelijke kant de ruimte geven. Ik kan er uren over doorgaan, maar kizomba (voornamelijk de moderne takken ervan) dans ik graag en regelmatig zowel op feestjes in het weekend als op festivals in Nederland en in het buitenland.

Daarnaast ben ik trots op mijn Hongaarse roots, bezoek mijn familie daar regelmatig en ga ook graag elders op reis. Voor een goede kop espresso of internationale delicatessen ben ik zeker WEL in!

contact

j.kovacs@welcompany.nl

WEL Roadrunner
WEL Consulting

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by