WEL Company bestaat uit 4 bedrijfsdivisies, klik op één van de logo's om meer te zien.

EVEN KENNISMAKEN!

Wie

Mert Onat

wat

Afstudeerstudent, Trainee Marketing & Sales

waarom

Bij WEL is iedereen gelijk aan elkaar. Hier kan ik mijn stem als afstudeerder net zo laten gelden als ieder ander. Dat geeft me energie en zorgt ervoor dat ook ik impact kan maken in het bedrijf. De komende maanden ga ik me vooral vastbijten in diverse marketing vraagstukken. WEL Company heeft een verhaal wat verteld mag worden en ik ben er trots op dat ik dit verder mag uitdragen.

favoriet

Als kind maakte niets mij zo gelukkig als lekker met z’n allen voetballen op de pleintjes en velden. Vers gemaaid gras, soepel combinatie spel, sierlijke individuele acties en prachtige doelpunten. Heerlijk toch!? Helaas maakte een blessure hier een eind aan. Daarna heb ik het boksen opgepakt en dart ik zo nu en dan met vrienden. Puur voor de gezelligheid. Naast deze sporten krijg ik energie van sociale evenementen. Vooral evenementen in een kleurrijke omgeving die een vrolijke stemming oproepen. Muziek festivals, voetbalstadions, daar krijg ik energie van. Verder ben ik altijd in voor sushi met mijn vriendin.

contact

m.onat@welcompany.nl

WEL Company

WERKEN BIJ WEL?

NEEM OP

Nieuwsgierig? Bezoek dan de websites van onze bedrijfsdivisies of neem direct contact op door middel van onderstaand formulier.

Bandijkweg 46A, 2676 LJ Maasdijk

info@welcompany.nl

+31 (0) 174 730 419

KVK 51683164

BTW NL850126162B01

1
Hallo,
waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by